Objave

InfoSlovenija
8630
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew10463.jpg

KOZMETIČNI SALONI KAHNE POPOLNOST KOZMETIKE KAHNE

Štihova ulica 12, 1000 Ljubljana, Zasavska
+386(0)3 5631881

Galerija

Predstavitev storitve

Kozmetični centri Kahne delujejo v Ljubljani v Zupančičevi jami, na Bledu v hotelu Kompas in v Moravskih toplicah v Termah Vivat.


Kozmetika Kahne
je bila ustanovljena že leta 1987 in od takrat deluje kot družinsko podjetje. Ves svoj obstoj je znamka prepoznavna po visoko kakovostnih in učinkovitih izdelkih za nego obraza, ki so zasnovani na naravnih sestavinah, ter po strokovnem pristopu pri opravljanju kozmetično fizioterapevtskih storitev.

Izdelki Kozmetike Kahne so rezultat lastnega razvoja in sodelovanja z uglednimi tujimi laboratoriji. Brez kontinuiranega spremljanja tehnologije in zagotavljanja visoke kakovosti se ne bi mogli obdržati v konkurenčnem boju s svetovnimi multinacionalkami. Na področju podlag pred kremami je Kozmetika Kahne med vodilnimi proizvajalci v svetu, saj se podlage za nanos pred kremami (hialuronska kislina, kolagen, aloe vera, morski izvlečki, aminokisline, beljakovine, peptidi, vitamini, liposomi, antioksidanti) zaradi ustrezne kemijske sestave vežejo v celice. Tako so učinki izdelkov vidni in merljivi v izjemno kratkem času. Izdelki so dermatološko testirani, patentirani in imajo dokazano učinkovitost. Izdelki niso testirani na živalih, prav tako niso testirane na živalih njihove sestavine. Proizvodnja, postopki, sestavine in končni izdelki ustrezajo EU direktivam, ki urejajo področje kozmetike in so podvrženi stalnemu nadzoru.

Kozmetični centri Kahne delujejo v Ljubljani (Zupančičeva jama-Štihova in Center-Gosposvetska) in v Rimskih toplicah (Rimske terme). Zaradi izpolnjevanja mednarodnih standardov smo pridobili mednarodno registracijo CIDESCO, kar nas je uvrstilo med 159 elitno usposobljenih CIDESCO centrov v svetu. Storitve so visoko kakovostne nege obraza in telesa, ki jih sproti dopolnjujejo novi trendi. Dosegamo velike uspehe pri problematičnih, aknastih, alergičnih in starajočih kožah. Strokovno osebje centra Kahne se ponaša z izkušnjami in resnim pristopom do strank.

Dokaz kakovosti izdelkov in storitev Kozmetike Kahne so zadovoljni uporabniki in številna priznanja, ki so nam bila podeljena.

STORITVE:

IZDELKI:Vir: http://www.kozmetikakahne.com

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Štihova ulica 12, 1000 Ljubljana, Zasavska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Kozmetika Kahne, proizvodnja, storitve, trgovina, d.o.o.
Davčna št.:
86106961
Naslov:
12 Štihova ulica, Ljubljana 1000
Številka računa denarnega toka:
IBAN SI56 0233 0001 5754 740 (NLB d.d.)
Številka računa denarnega toka:
IBAN SI56 3500 1000 0182 078 (BKS BANK AG)
Kontaktna oseba:
Marjan Kahne
Faks:
+386(0)3 5631881

Socialno Omrežje