Objave

InfoSlovenija
3575
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew65982.jpg

NARAVNI IZDELKI IZ ALOE VERE ZA ZDRAVJE, OSEBNO HIGIJENO IN KOZMETIKO

Hraše 32C, Smlednik, Osrednjeslovenska

Galerija

Predstavitev storitve

Firma SLI d.o.o. se ukvarja s svetovanjem in distribucijo naravnih izdelkov za zdravje, osebno higieno in kozmetiko znamke Forever.

Ponudba:
  • Aloe vera gel
  • Čebelji  izdelki
  • Nega las in lasišča
  • Nega obraza
  • Osebna nega
  • Prehranski dodatki
  • Uravnavanje telesne teže – paketi fit
  • Paket zdravja in vitalnosti – vita 5


ALOE VERA GELaloe vera gel

Čudoviti list aloje vsebuje več kot 200 aktivnih sestavin,  20 rudninskih snovi, 18 aminokislin in 12 vitaminov. Naš gel je rezultat patentiranega postopka stabilizacije aloje, ki najbolj prija tistim, ki si želijo ohraniti zdravje svojega prebavnega sistema in imeti veliko energije.

Uživajte ga vsakodnevno, saj si zaslužite le najbojše hranljive snovi.

Uravnotežen živjenski slog skuaj s Forever Aloe Vera izdelki vam nudi optimalno zdravje in vitalnost za resnično najboljši občutek dobrega počutja.


ČEBELJI IZDELKIČebelji izdelki

Pridne čebele so pravi zaklad narave. Ne samo, da nam zagotavljajo slasten med, nudijo nam tudi izjemno širok nabor drugih pomembnih sestavin, kot so: matični mleček, propolis in cvetni prah.

Vsi naravni čeblji izdelki se odlično dopolnjujejo z Aloe Vero in igrajo pomembno vlogo pri zdravju, imunskem sistemu in dobrem počutju.


NEGA LAS IN LASIŠČAnega las
Šamponi so obogateni z vlažilnim učinkom, pripravljeni s posebnim receptom za hidratacijo, volumen in so primerni za vse vrste las, zato bodo vaši lasje še bolj odporni, zdravi, polni energije, bleščeči in voljni.

Aloja, jojoba in matični mleček uravnavajo naravno vlažnost suhih las, preprečujejo nastanek prhljaja, blažijo in preprečujejo razdraženost lasišča ter so primerni tudi za mastne lase.

Nego vaših las lahko dopolnite z Styling Gelom za oblikovanje pričeske.


NEGA OBRAZAnega obraza

Kolekcija izdelkov za nego obraza je namenjena vsem ženskam širom sveta, da raziskujejo in izražajo osebno lepoto, saj vsebuje dobre lastnosti Aloe Vere, kot tudi najnovejše inovacije, ki nam jih nudita narava in znanost.

Ena najučinkovitejših kolekcij za nego lepote obraza je sestavljena iz čistega stabiliziranega gela aloje z dodatkom hidroliziranega elastina in kolagena ter dopolnjena s sestavinami, ki kožo učinkovito vlažijo.

Z uporabno naše kolekcije bo vaša koža izžarevala vašo pravo lepoto.


OSEBNA NEGAosebna nega

Izdelki so namenjeni vaši negi od gave do pet.

V široki ponudbi najdete izelke kot so: zobna pasta, gel za tuširanje, deodorant, lips/balzam za ustnice, krema za sončenje, losion po britju, avokadovo trdo milo, Spa-kolekcija, itd.


PREHRANSKI DODATKIprehranski dodatki

Prehranski dodatki in napitki, ki vsebujejo le najbolj kvalitetne sestavine v kombinaciji z zdravo in uravnoteženo prehrano nudijo pot k zdravju in dobrem počutju. Vsak izdelek nudi širok nabor čistih hranjivih snovi, ki izboljšujejo optimalno zdravje in vitanost.

Za dosego najboljših rezultatov in pravo učinkovitost prehranskih dodatkov nas kontaktirajte.


URAVNAVANJE TELESNE TEŽEuravnavanje teže
paketi FIT

Program FIT je najnovejši dosežek sodobne tehnologije, ki nam zagotavlja potrebne rudninske snovi in čiščenje organizma, kar je izjemnega pomena pri izvajanju našega programa urejanja telesne teže, sestavljenega iz treh preprostnih korakov: CLEAN 9, FIT 1 in FIT 2.

Clean 9 nam je v pomoč pri odstranjevanju strupenih snovi, ki so naložene v našem organizmu, s tem pa se bomo počutili veliko lažji in energični.

Fit 1 spremeni našo miselnost o hranilnih snoveh in o gibanju, ter nas nauči kako uresničiti naše cije glede programa uravnavanja telesne teže.

S pomočjo Fit 2 se bo naš organizem popolnoma preobrazil, končni rezultat pa je krepkejše mišičevje.
Ti trije paketi nam omogočajo postati bolj vitalni, vitki in urejeni.


PAKET ZDRAVJApaket zdravja
IN VITALNOSTI – VITA 5

VITAL 5 vsebuje pet osnovih izdelkov potrebnih za ustrezno preskrbo s hranjivimi snovmi.

S kombinacijo petih osnovnih izdelkov; Aloe Vera Gel, Forever Daly – vitamini in minerali, Active Probiotic, Artic Sea Omega, ARGI +, prispevamo k celoviti oskrbi svojega organizma in si prehravnjevalni program osebno prilagodimo.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

company map
Hraše 32C, Smlednik, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
SLI, proizvodnja in storitve, d.o.o.
Davčna št.:
36947954