Objave

InfoSlovenija
4540
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew25268.jpg

ANANDA, LEPOTA IN ZDRAVJE, LJUBLJANA

Kotnikova ulica 25, Ljubljana, Osrednjeslovenska

Galerija

Predstavitev storitve

V našem majhnem salonu, ki je velik po svoji ponudbi, ste vedno dobrodošli. Naše roke bodo poskrbele za vaše dobro počuje, zdravje in lepoto, ki bo sijala iz vaše notranjosti na popolnoma naraven način. Vse, kar potrebujete je le nekaj vašega časa in našega znanja, kar vas bo pripeljalo do rezultatov nad katerimi boste navdušeni.

Japonski face lifting
Japonski face lifting je eden izmed najboljših, neinvazivnih, naravnih načinov, da pomladite svoj obraz in izgledate leta mlajši. S starostjo vaše obrazno tkivo upočasni proizvodnjo kolagena, zaradi česar koža izgublja svojo napetost in elastičnost. Gubice, povešena koža in škoda zaradi sonca postanejo bolj očitni, kar obraz naredi videti starejši.

Mnogi izmed 'anti-aging' produktov, ki so na trgu, so invazivni ( Botox, kolagen, …). To ima lahko negativne posledice, saj toksini iz vbrizganih kemikalij uhajajo na druge dele telesa. Kreme in losjoni imajo malo ali sploh nič efekta.

Končno obstaja rešitev za anti-aging, ki ne izboljša le teksture kože, ampak deluje tudi na drugih področjih vašega telesa. Stranskih učinkov ni, le vi izgledate lepši in mlajši!

Razvila ga je mednarodno priznana refleksoterapevtka Lone Sorensen. Med svojim 25 letnim razvojem obrazne refleksoterapije in face-lifting tehnik, ni našla nobenega drugega naravnega postopka, ki bi zagotavljal tako trajne in kvalitetne rezultate kot Japonski face Lifting.

Nege obraza

Susanne Melchiorsen
Linija za nego kože spada v sam svetovni vrh najčistejših izdelkov za nego kože. Linija za nego kože je narejena iz najčistejših naravnih sestavin- prvorazrednih maščob, rastlinskih olj in rastlinskih ekstraktov.

Naša vizija je vzpostaviti ravnovesje v vaši koži, ki ga skupaj dosežemo s pravilno nego in notranjim ravnovesjem.

Naravna holistična nega obravnava osebe kot celoto. Dobro počutje – z organskimi – naravnimi sestavinami daje vidne REZULTATE! Če želite lepo kožo mora učinek zelišč priti od znotraj in od zunaj.

Naravna kozmetika Susanne Melchiorsen poleg programa za nego kože ponuja tudi zeliščne čaje, ki jih je potrebno redno piti.

Mini nega
Vključuje bio encimski piling, masažo in masko prilagojeno tipu kože
Trajanje nege: 50 min

Klasična sprostitvena nega
Osvežilna nega, ki sprosti in nahrani vašo kožo. Tretma vključuje analizo kože, učinkovit bio encimski piling, intenzivni serum , relaksacijsko masažo in masko. To je popoln tretma za sprostitev in razvajanje.
Trajanje nege: 90 min

Release peeling
Je poseben tretma, ki vključuje edinstven učinkovit naraven piling s katerim zmanjšamo gubice in globoke linije ter brazgotine. Razgradi odvečne poroženele celice in odstranjuje nezaželene puhaste dlakice.

Release peeling in japonski face lifting
Je idealna kombinacija peelinga in posebne masaže, saj najprej odstranimo odmrle celice, nato preko stimulacije akupresurnih točk in posebne tehnike masaže omogočimo da se izločijo odvečni toksini in da koža zasije.

Nega za razstrupljanje
Z rahlo limfno drenažo in masko za boljšo cirkulacijo pomagamo utrujeni koži in koži brez življenja, do njenega ponovnega sijočega videza.

Specialna nega za okrog oči
Nega vsebuje poseben, učinkovit piling, intenzivni serum za zmanjševanje gubic in stimulativno masažo

Specialna nega za vrat in dekolte
Pomlajevalni tretma za vrat in dekolte. Nega vsebuje poseben, učinkovit piling, intenzivni serum za zmanjševanje gubic in stimulativno masažo. Za doseganje želenega rezultata priporočamo več tretmajev.

Nega mastne in aknaste kože
Tretma vključuje piling, globinsko čiščenje kože, visoko frekvenco, masažo in masko primerno aknasti in mastni koži.
Trajanje nege: 90 min

Ananda nega
Kraljevska nega z kratko masažo hrbta in nega obraza prilagojena stanju vaše kože.
Trajanje nege: 100 min

Sprostitvena masaža obraza + maska
Sproščujoča masaža in maska primerna tipu vaše kože.
Trajanje nege: 50 min

Galvanic spa nega
S pomočjo šibkega galvanskega toka ter patentirane Age LOC tehnologije delujemo na genskem nivoju. Ponovno bomo ativirali tvorjenje kolagena ter okrepili elastanska vlakna. Kožo bomo izdatno nahranili, jo svežili ter revitalizirali. Rezultat je opazen že po prvem tretmaju!

Moška nega obraza z globinskim čiščenjem
Nega obraza za moške so posebej prilagojene potrebam moških, ki so pogosto povezane z britjem, kot naprimer vneta koža, vreznine, vraščene dlake in ostalimi stanji, kot so občutljivost, rdečica ali pustost kože.

Ročna limfna drenaža obraza
Izvaja se z rahlimi pritiski prstov v smeri limfnih linij. Priporoča se za vse tipe kože in vsa starostna obdobja, saj poleg popolne sprostitve dosežemo zmanjšanje zabuhlosti obraza, podočnjakov, z rednim izvajanjem vplivamo tudi na aknavost (čistilni učinek razstrupljanja). S to metodo koži dovajamo čisto življenjsko energijo. Možnost kakršnihkoli alergij je popolnoma izključena, saj pri tej metodi ne uporabljamo nobenih kozmetičnih preparatov.

Masaža

Je prav gotovo najprijetnejši način sprostitve in eden najstarejših načinov lajšanja bolečine in sproščanja mišične napetosti.

Pozitivno vpliva na celotni gibalni sistem,
telo se regenerira,
zveča se odpornost,
pospešuje izločanje odpadnih snovi iz telesa,
zmanjša se nemir, strah in zaskrbljenost,
zveča se zavestno pozitivno razmišljanje,
lajša težave psiho-fizičnega izvora,
izboljšuje kakovost življenja.
Priporočljiva je tudi po večji telesni aktivnosti in za rekonvalescente, saj odtehta dobro rekreacijo! Masažo pa odsvetujemo pri zvišani telesni temperaturi, pri odprtih ranah, kožnih infekcijah in pri težjih psihičnih motnjah.

Masaža hrbta
Sprostitev hrbtnih mišic in masaža hrbta je obvezna za preprečevanje bolečin v tem predelu telesa. Masaža hrbta je dokazano učinkovit način pri lajšanju kronične bolečine v križu.
Čas trajanja 30min

Terapevtska masaža hrbta
Terapevtska masaža hrbta je učinkovita metoda lajšanja kroničnih bolečin in odpravljanja manjših kroničnih problemov s hrbtom. Je močnejša masaža, s katero dosežemo povečano prekrvavitev mišic hrbta, odpravimo mišične zatrdline, izboljšamo gibljivost hrbtenice in ramenskega obroča ter pospešimo odvajanje strupov iz telesa.
Čas trajanja: 50 min

Antistres masaža
Vključuje masažo hrbta in glave
Čas trajanja 50 min

Masaža z vročimi kamni
Primerna za globoko sprostitev telesa. Masaža s toplimi kamni vulkanskega izvora se priporoča predvsem v hladnih mesecih in pri občutku pomanjkanja energije.
Čas trajanja 80 min

Klasična masaža
Sprosti, poživi, pomaga pri boljšemu razstrupljanju telesa. Izvaja se z olji.
Čas trajanja 60min

Aromamasaža
Ja klasična masaža, pri kateri se uporabljajo aromatična olja. Eterična olja prodirajo globoko v telo in imajo blagodejne zdravilne učinke.
Čas trajanja 60 min.

Masaža obraza
Masaža obraza in dekolteja z mangovim maslom pospeši prekrvavitev, kar omogoča večji dotok kisika v tkivo in s tem večji dotok hranljivih snovi.
Čas trajanja 30 min.

Ayurvedska masaža obraza in lasišča
Izboljša nahranjenost kože in njeno čiščenje, kar pomaga pri ohranjanju mladostnega videza in odpravljanju gub.
Čas trajnaja 35min

Terapije

Obrazna refleksoterapija
Je terapija, ki je prijetna, sproščujoča in neboleča. Deluje kot naravni face lifting, saj omehča gubice in izboljša tonus kože. Obrazna refleksoterapija izboljša počutje, predvsem pa omili posledice stresa, pomaga pri težavah v menopavzi, pri vseh hormonskih motnjah, pri alergijah, kožnih boleznih, migrenah, bolečinah, depresiji, nespečnosti, pri parezi obraznih mišic..... Z obrazno refleksoterapijo pomagamo pri hiperaktivnosti , učnih težavah in vedenjskih motnajh otrok in mladostnikov.

Refleksoterapija stopal
Refleksoterapija je terapevtska metoda, ki s pritiskanjem na posamezne cone stopala ali dlani sprosti in harmonizira celotno telo in tako ugodno vpliva na človekovo zdravje in počutje.

Quantum touch terapija
Je preprosta oblika energijskega zdravljenja, ki temelji na dihanju in spodbujanju življenske energije v telesu. Terapevt s posebno tehniko dihanja zvišuje vibracijo in frekvenco življenske energije in s tem ustvarja močen pretok energije v telesu.

Aromatouch terapija
Z eteričnimi olji doTerra (čista certificirana terapevtska olja) in tehniko Aromatouch se sprostimo, razstrupimo, izboljšamo imunski sistem in vzpostavimo homeostazo. Tehnika se izvaja z osmimi različnimi terapevtskimi olji.

Bownova terapija
Je nežna manualna (ročna) tehnika, pri kateri terapevt z nežnim raztezanjem vezivnega tkiva v telo vnaša dražljaje. Telo se na dražljaje odzove in prične se vzpostavljati ravnovesje na mišičnem, živčnem (nevrološkem), hormonskem, limfnem in energetskem sistemu.

Obrazna joga

Tečaj obrazne joge po sistemu "Savinina joga obraza"

Tečaj na katerem bomo poskrbeli za naraven lifting obraza, saj bomo delali na vseh obraznih mišicah, prav tako pa poskrbeli za aktivacijo naših žlez in celotnega hormonskega sistema.

Tečaji potekajo v skupinah ali individualno.

CENIK

Masaže
Masaža hrbta 30 min 28€
Terapevtska masaža hrbta 50 min 38€
Antistres masaža 50 min 35€
Masaža z vročimi kamni 80 min 58€
Klasična masaža 60 min 45€
Aromamasaža 60 min 48€
Masaža obraza 30 min 28€
Ayurvedska masaža obraza in lasišča 35 min 38€

Depilacije
Noge 14€
Roke 10€
Pazduha 12€
Bikini 20€

Terapije
Refleksoterapija 50 min 40€
Quantum touch terapija 50 min 40€
Obrazna refleksoterapija
Prvi obisk 80 min 60€
Posamezna terapija 60 min 50€
Aromatouch terapija 60 min 48€
Bownova terapija 60 min 40€
Osebno vodenje 60 min 40€

Nege obraza
Mini nega 50 min 40€
Klasična sprostitvena nega 60 min 45€
Release peeling 60 min 60€
Release peeling + japonski face lifting 90 min 90€
Specialna nega za razstrupljanje 90 min 55€
Specialna nega za okrog oči 60 min 40€
Specialna nega za vrat in dekolte 60 min 40€
Nega mastne in aknaste kože 90 min 55€
Ananda nega 100 min 60€
Sprostitvena masaža obraza + maska 50 min 38€
Galvanic spa nega 30 min 40€

Japonski cosmo lifting
z dvema obraznima maskama 90 min 55€
samo obrazna masaža 60 min 45€

Tečaj obrazne joge po sistemu "Savinina joga obraza"
Skupina 5 tednov 1x na teden 170€
Individualno 5 tednov 1x na teden 200€

Darilni boni
Možnost nakupa darilnih bonov

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA
Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Kotnikova ulica 25, Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

  • Poslovna oblika:
  • Ananda, lepota & zdravje, Martina Trček Geč s.p.
  • Davčna št.:
  • 33295549