Objave

InfoSlovenija
4702
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew31790.jpg

AVITAS, TOLMIN

Prešernova 4, Tolmin, Tolmin, Goriška

Galerija

Predstavitev storitve

Ko si zaželite čas samo zase, kratek predah za dušo in priložnost da zberete nove moči vas pričakujemo v salonu Avitas.

Umirjen ambient, prijazno vzdušje, zvoki nežne glasbe in zanesljive roke strokovnega osebja, to je vse kar potrebujete.

Pri nas se vsaki stranki posvetimo osebno, zato vas vabimo, da nas obiščete in skupaj bomo našli najprimernejšo pot do izpolnitve vaših pričakovanj.

Nudimo vam:

BRAZILSKA DEPILACIJA
Intimna depilacija pomeni odstranjevanje dlak na predelu bikinja, venerinega grička in sramnih ustnic.Pri nas izvajamo z vsemi metodami depilacijo. Prednost brazilke je predvsem higiena, gladka in mehka koža ter posledično tudi počasnejša in redkejša rast dlak.
Depilacijo izvajamo s posebej nežnim voskom in strokovno ustrezno metodo, tako se izognemo tudi neprijetnim posledicam drugih tehnik depiliranja:srbečic, razdražljivosti, vraščevanju dlak.


SLADKORNA PASTA
Sladkorna depilacija izvira iz obdobja Cleopatre. Naravna slad.pasta je sestavljena le iz sladkorja in vode. Sladkorna pasta omogoča depilacijo pri že zelo kratkih dlačicah
.

KLASIČNA DEPILACIJA S TRAKOVI
Pri tem uporabljamo topel vosek, ki ga nanesemo tanko na kožo in s hitrim potegom trak odstranimo v nasprotni strani smeri rasti dlak. Koža je po nekaj tednov po depilaciji nežna in gladka.


KINEZIOTAPING

Kineziotaping to je nov inovativen pristop zdravljenja, ki temelelji na uporabi posebnih elastičnih trakov. Trakovi omogočajo popolno gibanje mišic in sklepov, hkrati pa dajejo oporo mehkim tkivom.

S posebnimi tehnikami vplivamo na:
-zmanjšuje bolečine
-zmanjšuje otekline in možnosti vnetja
-izboljšuje mišične funkcije
-izboljšuje kroženje telesnih tekočin
-korigiranje mišične funkcije


ŠPORTNA MASAŽA
Športna masaža je specializirana masaža namenjena rekreativcem in vrhunskim športinkom.Usmerjena je k preprečevanju poškodb in vzdrževanju dobrega telesnega in duševnega stanja.

PROTICELULITNA MASAŽA
Celulit je trdovratna nadloga,želatini podobno tkivo, sestavljeno iz vode in odpadnih snovi, ki so obtičale v telesu. Vse to se kopiči v ohlapnem veznem tkivu in mehko podkožje se sčasoma spremeni v trdo tkivo, s katerim se je težko spopasti. Gre za nepravilno podkožno maščobo, ki jo z masažo, body wrapingom in vakumom odpravljamo. Povijanje telesa(body wraping) je že vrsto let preverjena in učinkovita metoda, ki deluje nadvse uspešno proti celulitu in povešenemu tkivu. Že po nekaj terapijah se vidno zmanjšata celulit in obseg, povečata pa se čvrstost in elastičnost tkiva.


AROMATERAPIJA
Aromaterapija nudi popolno sprostitev, tako psihično kot fizično,pomaga pri hitrejšem odvajanju toksinov,pospeši prekrvavitev in s tem vzpostavi ponovno harmonično ravnovesje v telesu.

Njen učinek je antibakterijski, antiseptičen in antiventen, poleg tega pa blagodejno deluje se zlasti pri psihosocialnih težavah, glavobolu, migreni, stresu, nosečnosti. Pri aromaterapiji uprablajmo celo vrsto masažnih olj, ki jim dodajamo eterična olja glede na njihov želeni učinek.

KLASIČNA ROČNA MASAŽA
Klasična ročna masaža ima svoj pomen in vrednost prav v dotiku.


ROČNA LIMFNA DRENAŽA
RLD zelo ugodno upliva na limfno žilno ravnovseje,živčevje in delovanje mišic ter poveča odpornost telesa.
Priporočljiva je pred kirurškimi posegi,lepotnimi posegi,za odprevljanje celulita,zabuhlosti in podočesnih mešičkov.

LIČENJE
Orly gel manikura, oblikovanje obrvi, make up

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

company map
Prešernova 4, Tolmin, Tolmin, Goriška

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Storitve za nego telesa - Milena Lazarević s.p.
Davčna št.:
17786932