Brezplačne informacije 080 34 22

DOMOVANJE SPROSTILNIH IN LEPOTNIH RITUALOV NATASHASPACE, LJUBLJANA

Peričeva ulica 17 , Ljubljana, Osrednjeslovenska +386 (0)1 4361198
Pokaži pot
 • Poslovna oblika:
 • Domovanje sprostilnih in lepotnih ritualov NATASHASPACE, Nataša Godler Trilar s.p.
 • Davčna št.:
 • 47284056
 • E-mail:
 • Govorimo:
 • Z vami že:

Vstopite v NatashaSpace, razvajajoče zatočišče sredi urbanega vrveža. Doživite preplet eksotičnega in urbanega, vrhunskih tehnologij in toplega človeškega stika.

Vsakodnevni izzivi, usklajevanje različnih vlog, dinamičen ritem življenja ter škodljivi vplivi okolja odsevajo v našem počutju in puščajo sledi na naši koži. Stresu se težko v celoti izognemo, lahko pa njegove posledice omilimo.

Verjamem, da je v današnjem divjem ritmu vsakdana sleherni od nas željan in potreben predvsem miru in tišine. Da se čas vsaj za hip ustavi in da se lahko na nek način srečamo sami s seboj. Domovanje sprostilnih in lepotnih ritualov NatashaSPAce sem si želela zasnovati kot  neke vrste »urbano oazo«,kamor se lahko umaknete, kjer se vsakdo počuti sprejet, individualno obravnavan in predvsem sproščen. Tako je že sama arhitektura našega prostora – od tod izpeljanka SPAce – zasnovana z mislijo na dobro počutje tistih, ki si pri nas privoščijo nego in razvajanje.

Zgodba Natasha SPAce se tako nenehno nadgrajuje, sledimo trendom, dopolnjujemo programe,se nenehno izobražujemo, iščemo novosti, ustvarjamo malce drugačne pristope, predvsem pa je dragocen odnos s strankami. 

V NatashaSpace se s polnim zaupanjem prepustite strokovnjakinjam, ki prisluhnemo, slišimo, poiščemo rešitev.Trudimo se  pričarati občutek brezčasnosti in brezskrbnosti. Obnovimo naše energijske vire in poskrbimo za nego, "pisano prav na našo kožo". Vsaka ura vloženega časa pomeni investicijo v dolgotrajno dobro počutje in v svež videz.

Razumemo, da cenite svoj čas in spoštujete svoje telo. Na enem mestu boste zato v najkrajšem času lahko pod strokovnim vodstvom izbrali kombinacijo:

 • negovalnih programov z izdelki svetovno uveljavljenih blagovnih znamk (Intraceuticals Oxygen Treatment, Comfort Zone, Sacred nature, RVB,  Alessandro, Matis ,Neu Lash, Luxus lashes, Perron Rigot, Pedix..) in
 • tretmajev z uporabo najbolj inovativnih in klinično preizkušenih tehnologij (Intraceuticals Oxygen Infusion,ELOS tehnologija, Diamantna mikrodermoabrazija Pristine, LPG ENDERMOLAB cellu M6, Velasmooth, Slim up, Hydreclat, kavitacija..)

 

Ker se zavedamo, da na naš zunanji izgled bistveno vplivata zdravje in dobro počutje, smo v našo zgodbo v sodelovanju s Centrom prehranske terapije Holistic in priznano nutricionistko Aljo Dimic vključili Program celostnega pomlajevanja, svetovanja o zdravi prehrani, hormonskem ravnovesju in prehranske načrte po Vaši meri.

Verjamemo, da boste z našo pomočjo obnovili svojo energijo in ohranili svež in mladosten videz, ter se z veseljem odločali za ponovne vstope v NatashaSpace.


ZA VAS SMO ODPRTI 

 • Ponedeljek, sreda in četrtek od 10- 20 ure.
 • Torek in petek od 9- 18 ure.
 • Ob sobotah, nedeljah in praznikih zaprto.
Ključne besede:

MNENJA

Oddaj mnenje

© 2006 - 2019 Vse pravice pridržane, zasebno lastništvo www.info-slovenija.si