Brezplačne informacije 080 34 22

KOZMETIČNE STORITVE POMEŽIK, OBLIKOVANJE OBRVI, NATJA KLEMENČIČ S.P., MARIBOR

Frankolovska ulica 17, 2000 , Maribor, Podravska
Pokaži pot
  • Poslovna oblika:
  • POMEŽIK, Natja Klemenčič s.p., kozmetične storitve
  • Davčna št.:
  • 67765025
  • Kontaktna oseba:
  • Natja Klemenčič
  • E-mail:
  • Govorimo:
Kozmetične storitve Pomežik, Natja Klemenčič s.p. ponuja več kot samo oblikovanje obrvi - tehnika zgoščevanja in oblikovanja v željeno obliko z željeno polnostjo. Pol permanetna tehnika. Novost na našem trgu!

Lepo oblikovane obrvi dandanes niso več tako pereč problem. Na voljo je število izdelkov, ki vam nudijo primerno nego, prav tako pa vam omogočajo pravilno oblikovanje. Velikokrat pa se zgodi, da v vsej skrbnosti uredimo obrv na eni strani, drugo obrv pa nekako malce površno ali pa z neprevidnostjo pokvarimo obstoječi želeni lok.

Za oblikovanje obrvi lahko uporabljamo pinceto, odstranjevalec z britvico ali odstranjevanje dlačic z voskom. Lahko pa se tudi odločimo za trajno oblikovanje obrvi z najnovejšo microblading japonsko metodo vrisovanja obrvi ali za do 4 tedne obstojno metodo Sleek Brows 3d vrisovanje in zgoščevanje obrvi.

Sleek Brows 3d vrisovanje in zgoščevanje obrvi
Zadnja inovacija – popolne obrvi – najbolj učinkovita, neinvazivna metoda oblikovanja obrvi na tržišču. Od redkih do popolnih obrvi brez uporabe svinčnika, senčila, neinvazivna, vodoodporna tehnika, ki traja do 4 tedne – mogoče samo  z Sleek Brows 3d metodo.

Sleek Brows  3d je nova revolucionarna metoda, primerna  za vse, ki svojih obrvi nimajo, saj jim z 3d vrisovanjem ali zgoščevanjem obrvi dopolnimo in zapolnimo prostore kjer dlačice več ne rastejo.  Sleek brows 3d metoda vrisovanja obrvi je primerna tudi za stranke, ki imajo tanke obrvi zaradi preveč puljenja, nesimetrične ali pomanjkljive obrvi zaradi poškodb,brazgotin. Sleek brows 3d metoda je so koži prijazna in popolnoma hipoalergena, saj so lepila in barvila s katerimi delamo medicinska in proizvedena v največjem in najbolj znanem laboratoriju Velike Britanije.

Z 3d Sleek  Brows metodo zgoščevanja obrvi lahko brez bolečine ali trajnega barvanja oz. tetoviranja  vaše kože zgostimo vaše obrvi. Zgostimo jih z naravnimi dlačicami različnih barv in dolžin  in z koži prijaznemu lepilu.  Umetne dlačice – obrvi se prilepijo s posebnim antialergičnim lepilom na naravne obrvi 1 na 1, da zapolnimo luknje, dobimo gostoto in dosežemo popolno naravni videz.  3d Sleek  Brows metoda zgoščevanja obrvi je ob pravilni negi obstojna do 4 tedne.
Ključne besede:

MNENJA

Oddaj mnenje

© 2006 - 2019 Vse pravice pridržane, zasebno lastništvo www.info-slovenija.si