Objave

InfoSlovenija
4830
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew756.jpg

MEDECINSKO ESTETSKI CENTER PERFECT BODY, MARIBOR

Turnerjeva 41, Maribor, Podravska

Galerija

Predstavitev storitve

V estetskem delu centra vas v  kozmetičnem salonu Perfect Body pričakujejo strokovno podkovane lepotne terapevtke, ki sledijo novostim na kozmetičnem področju in jih prenašajo dalje.

Kozmetični salon vam  ponuja široko paleto kozmetičnih storitev, ki jih lahko uživate v sodobnem, mirnem in intimnem okolju. S pomočjo najsodobnejše tehnologije bomo poskrbeli za vaš zapeljiv videz.

Prednost kozmetičnega salona Perfect Body je, da ves čas sledimo razvoju, ki ga kozmetična veda narekuje v današnjih dneh. Novosti na kozmetičnem področju obogatimo z našimi izkušnjami in jih prilagajamo željam uporabnikov.

Kozmetični salon Perfect Body je posebej specializiran na področju oblikovanja telesa (hujšanje in izguba maščobe), odprave celulita ter  odstranjevanja dlak z najnovejšimi, najučinkovitejšimi metodami (trajno, lasersko, ipl in ultrazvočno odstranjevanje dlak).

Ponudba kozmetičnega salona se prepleta z storitvami  medicinskega dela centra. Storitve kozmetičnega salona  za oblikovanje telesa in pomlajevanje obraza nadgrajujemo z ponudbo estetske kirurgije.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA
Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Turnerjeva 41, Maribor, Podravska

Dodatna kontaktna okna

  • Poslovna oblika:
  • Dejavnost za nego telesa, Sašo Bežik s.p.
  • Davčna št.:
  • 25453513