Objave

InfoSlovenija
3040
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/3959/25725.jpg

STUDIO CATALEYA, MARIBOR

Skrita ulica 5, 2000, Maribor, Podravska

Galerija

Predstavitev storitve

Studio Cataleya vam nudi profesionalno nego celotnega telesa in nego obraza.

AKCIJA
• Paket:
- 6x anticelulitna masaža,
- 6x body wrapping,
- 6x presoterapija ali linfna drenaža (90 minut)
Cena: 150€ namesto 300 € (7 tretma gratis)


• Paket:
- 6x diamantni piling,
- 6x ultrazvok z maski + nega obraza gratis (70 minut)
Cena: 130€.

NEGA OBRAZA
Ličenje
Z ličenjem ženske želimo poudariti naše obrazne atribute in hkrati korigirati ali zakriti trenutne manjše pomanjkljivosti kot so podočnjaki, neenakomeren ten kože itd. Prepustite se znanju in rokam strokovnjakov, ki vam bodo znali svetovati in poskrbeli, da boste zasijali v vaši najboljši luči.

Nega obraza
Z nego obraza kot tudi telesa se srečujemo prav vsak dan. Nega obraza zajema čiščenje kože, uporabo naši koži ustreznih preparatov in posredno tudi uživanje zadostne količine vode, zaradi česar je kože celega telesa bolj elastična, prožna in daje bolj mladosten videz.

Masaža obraza
Masaža glave in z njo obraza je izjemnega pomena. Poleg zglajevanja in boljše prekrvavitve kože, se s posebnimi tehnikami masiranja vzpodbudijo akupresurne točke, ki odpravljajo napetost, zmanjšujejo stres in lajšajo morebitne glavobole.

Depilacija, oblikovanje, barvanje
Pravijo, da so oči ogledalo naše duše, ki potrebuje enako lep okvir. Ta okvir na našem obrazu predstavljajo obrvi, ki morajo biti v skladu z našo obliko obraza primerno oblikovane in lepo obarvane.


NEGA TELESA
Masaža
Masaža ima na človeka blagodejni vpliv ne glede na njeno spodbujevalno ali pomirjujočo funkcijo. Odpravlja številne tegobe in je primerna za ljudi vseh starosti.

Manikura
Nega rok in z njo urejeni nohti so naše ogledalo, zato je redna manikura izjemno pomembna, še posebej, če smo venomer v stiku z ljudmi. Nohti v te namene ne rabijo biti namazani, temveč le lepo negovani.

Pedikura
Nega stopal ali krajše pedikura je še posebej pomembna pri ljudeh, ki imajo težave s stopali. Pred pričetkom pedikure se koža stopal v topli vodi dodobra razmehča, na podlagi česar je striženje nohtov, urejanje obnohtne kožice, odstranjevanje trde kože, otiščancev, kurjih očes ali bradavic bistveno lažje.

Oblikovanje telesa
S pomočjo kombinacije bodywrappinga, kavitacije, limfne drenaže in vibracijske vadbe na vibracijski plošči lahko dosežete zavidljive rezultate na vašem telesu. Dovolite, da se z morebitnimi telesnimi pomanjkljivostmi spopademo namesto vas mi, vaša edina skrb pa postane izbira novih kopalk za poletne dni.

Depilacija
Odstranjevanja dlak se ženske poslužujemo že od nekdaj tako iz estetskega kot iz higieničnega vidika. Zadnje čase se tega začenjajo zavedati tudi številni moški. Depilacija ni več tabu tema. Dlačice si odstranjujemo že praktično vsepovsod. Metoda trajnega odstranjevanja dlačic pa nam bo življenje še polepšala.

Nega telesa
Nega telesa je zelo širok pojem. Sem sodi pravzaprav vse od manikure, pedikure, depilacije, metod za oblikovanje telesa do masaž. Tukaj najdete cene vseh storitev nege telesa na enem mestu.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Kozmetične Storitve Dolores Ravnjak s.p.
Davčna št.:
88921964
Naslov:
Skrita ulica 5, 2000 Maribor

Socialno Omrežje