Objave

InfoSlovenija
4009
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew13961.jpg

OBRAZNA JOGA BARBARA LENČEK KLEPAČ, ČRNI KAL

Predloka 24, 6275 Črni Kal, Obalno-kraška

Galerija

Predstavitev storitve

Z izvajanjem obrazne joge krepimo in dvigujemo vseh 57 obraznih mišic ter vratne mišice, dvigujemo povešene veke, upadle ličnice, gladimo vrat, odpravljamo podbradek, dvigujemo povešene ustne kotičke, gladimo gube okoli ust, čela, vratu, med obrvmi...Z redno vadbo dosežemo optimalno obrazno formo in sijočo kožo. Poleg tega aktiviramo žleze v glavi, le-te nadzirajo delovanje celotnega endokrinega sistema, kar je pomembno za hormonsko ravnovesje in pomlajevanje.


Zakaj obrazna joga?
Ker je obraz odsev našega počutja; čustvenega in zdravstvenega stanja. Medtem, ko treniramo in skrbimo za izgled našega telesa, še posebej pred poletjem ali med hujšanjem, pozabljamo na naš obraz. Na obrazu imamo kar 57 mišic, ki se hitro odzovejo na nenadne spremembe, kot so: hormonske spremembe, gravitacija, poslabšanje zdravsvenega stanja, čustvene blokade...Z rednim treningom poskrbimo, da se mišice ponovno okrepijo, dvignejo in pridobijo volumen. Mišicam pa sledi tudi koža in tako postane sijoča in mladostna.

Za mladosten videz in počutje je prav tako pomembno hormonsko ravnovesje. V glavi imamo žleze, katerim pravimo "zlata sredica" ali "direktorska pisarna" , saj nadzurujejo delovanje ostalih žlez. Z aktivacijo mišic, še posebej mišice temporalis, se impulz mišičnega krča prenese preko lobanjske skorje in v možganih vzpostavi valovanje, to se prenese do žlez v glavi, ki se prekrvavijo- oživijo in začnejo nadzirat delovanje hormonov.

Na obrazu ima vsak notranji organ svoje področje ( zgornja veka kaže stanje vranice, ustni kotički maternice, spodnja veka stanje ledvic...) in s tem, ko treniramo ta področja, treniramo tudi naše notranje organe in ugodno uplivamo nanje. Z aktivacijo mišic pa tudi stimuliramo akupunkturne točke, ki se nahajajo na obrazu in s tem dosežemo dodatne blagodejne učinke na naše organe.


Poročno ličenje
Lepa, popolna, srečna, zaljubljena, pripravljena – to je nekaj lastnosti, ki opišejo nevesto na njen najpomembnejši dan v življenju. Vsaka ženska si želi, da bo svečani obred prav vsem ostal v lepem spominu, večmesečne priprave pa se na ta dan sklenejo v popolno celoto. Poleg obleke, pričeske in cvetja je pomembno tudi, kako je nevesta naličena, da bo na sami poroki in fotografijah žarela v vsej svoji lepoti.


Svetujem poskusno ličenje

Posebno pozornost namenjam ličenju nevest, ki je drugačno od vsakdanjega. Vsaki bodoči nevesti svetujem poskusno ličenje, saj se le tako lahko prepričate o kvaliteti mojega dela, svojem izgledu na dan poroke in obstojnosti ličil, zlasti je to pomembno, če se navadno ne ličite oziroma ste navajene na svoj stil ličenja. Same sebi se lahko zdite drugačne, tuje, kar je lahko na usodni dan moteče. S poskusnim ličenjem vam tako ponujam možnost, da si vzamete čas, se čez dan večkrat pogledate v ogledalo in se navadite na novi izgled, zvečer pa presodite, ali vam make-up odgovarja.


Potek poskusnega ličenja

Najprej se pogovoriva o tem, kaj od poročnega dne pričakujete, kakšna bo vaša poroka, katere barve boste izpostavili, kakšno bo slavje, kakšna vaša obleka in kakšno cvetje. Na podlagi zbranih informacij in vaše osebnosti vam predlagam tip ličenja.
Po potrebi vam oblikujem obrvi in predlagam nego kože, včasih tudi obisk kozmetičarke.
Zaradi morebitne potrebe po negi kože ter privajanjem na ličila je treba za poskusno ličenje poskrbeti dovolj zgodaj – najbolje kmalu po rezervaciji termina, ki naj bo vsaj 2 do 3 mesece pred poroko.


Potek ličenja na poročni dan

Na dan poroke pridem na dogovorjeno mesto in imam na podlagi poskusnega ličenja že pripravljeno vse potrebno, da ličenje ne zahteva preveč časa, seveda pa sem še vedno pripravljena na prilagoditve in kompromise. Na dan poroke vedno najprej poskrbite za poročno pričesko, šele nato za ličenje. Prav tako je v primeru, da se liči več oseb (priče oziroma družice), nevesta vedno na vrsti zadnja – tako je vaš videz za obred najbolj svež.


Za poročno ličenje uporabljam nežne in lahke podlage

Za poročno ličenje uporabljam nežne in lahke podlage, ki se ujemajo s tenom vaše kože in niso popolnoma prekrivne, le tako je vaša koža videti naravno. Za popoln make up je zelo pomembno tudi, v kakšnem stanju je koža, saj še tako dobra in profesionalna ličila ne delajo čudežev. Prav zaradi tega je pred poroko včasih potrebna nega kože.
Ličila morajo biti obstojna, ličenje pa zmerno in skorajda neopazno, s poudarkom na vaši naravni lepoti, ki je brezčasna.

Za lep videz tako na poroki kot tudi na poročnih fotografijah z ličili odprem oči, rahlo obarvam ličnice in poudarim trepalnice.

Med samo poroko so potrebni tudi kakšni popravki, predvsem ličila na ustnicah, zato imejte vedno pri roki šminko oziroma bleščilo za ustnice.


Pri poročnem ličenju odsvetujem izumetničenost

Na vaš poročni dan odsvetujem vse, kar je videti nenaravno in izumetničeno, pa naj bo trenutno še tako v modi. Močna zagorelost in vpadljivo poslikani nohti lahko zasenčijo vašo naravno lepoto, umetne trepalnice pa mimogrede odpadejo in tako povzročijo nepričakovane zaplete ter slabo voljo. Poroka sicer res mine, a fotografije ostanejo za vedno.


TEČAJI

Tečaj obrazne joge

Osnovni tečaj obrazne joge v skupini

Tečaj zajema pet srečanj enkrat tedensko, po dve uri. Na vsakem srečanju boste spoznali dve ali tri vaje, za katere bom poskrbela, da jih boste popolnoma osvojili. Hkrati boste prijeli vso potrebno gradivo z domačimi nalogami- vajami s podrobnim opisom. Deležni boste nasvetov, kako z majhnimi triki do sijoče in mladostne kože in naučili se bomo poiskati pomlajevalne akupunkturne točke. Po opravljenem tečaju sledi povabilo na brezplačno obnovitveno vajo z individualiziranim programom vaj.

Srečanja potekajo v manjših skupinah, 1x na teden, pet tednov zapored, po dve uri.

Cena tečaja obrazne joge je 70€.


Individualen tečaj obrazne joge

Če se težko časovno prilagodite ali želite več zasebnosti, vam predlagam individualni tečaj. O lokaciji in času tečaja se naknadno dogovorimo.

Cena individualnega tečaja obrazne joge je 70€.


Tečaj obrazne joge v paru

Tako kot individualen tečaj nudi več zasebnosti ter prilagodljiv urnik, poleg sebe pa imete vašo prijateljico/ prijatelja ali partnerico/ partnerja.

Cena tečaja obrazne joge v paru je 300€.


Delavnica obrazne joge I.

Delavnica obrazne joge je namenjena vsem, ki ste časovno zelo omejeni in se zaradi tega ne morete udeležiti tečaja obrazne joge. V enem dnevu (pet šolskih ur) boste spoznali in osvojili šest osnovnih vaj obrazne joge in pomen vadbe. Prejeli boste tudi gradivo z opisom vaj, da boste lahko doma nadaljevali z vadbo.

Cena enodnevne delavnice je 70€


Delavnica obrazne joge II.

Delavnica obrazne joge II. je namenjena vsem, ki ste se udeležili prvega dela delavnice. Spoznali in osvojili boste vse preostale osnovne vaje obrazne joge, izvedeli kako do lepe in sijoče kože, ter spoznali pomlajevalne akupunkturne točke. Prejeli boste tudi gradivo z opisom vaj in domačimi nalogami. Delavnica traja en dan (pet šolskih ur).

Cena enodnevne delavnice je 70€


Redni trening obrazne joge

Je primeren za vse, ki želite intenzivno trenirat obrazno jogo pod vodstvom inštruktorice ali pa ste že pred časom opravili tečaj, bolj malo vadili ter želite obnoviti vaše znanje. Pogoj udeležbe je opravljen osnovni tečaj obrazne joge. Trening poteka 1x tedensko po eno šolsko uro.

Cenik:
Enkratna udeležba: 15€
Mesečna karta: 40€
Trimesečna karta: 100€

Vir: http://www.barbaralk.si/si

MNENJA
Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Oddaj mnenje

Hitri kontakt

Predloka 24, 6275 Črni Kal, Obalno-kraška

Dodatna kontaktna okna

  • Poslovna oblika:
  • Svetovanje, organizacija in vodenje prireditev, Tomaž Klepač s.p.
  • Naslov:
  • Črni Kal, 24 Predloka 6275
  • Davčna št.:
  • 57893527
  • Plačilna platforma:
  • IBAN SI56 2900 0005 0750 063 (UNICREDIT BANKA SLOVENIJA d.d.)
  • Kontaktna oseba:
  • Barbara Lenček Klepač

Socialno Omrežje