Objave

InfoSlovenija
3769
  • Masaža
  • ENEMA MASAŽE, ŠKOFLJICA
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew25412.jpg

ENEMA MASAŽE, ŠKOFLJICA

Žagarska ulica 21, Škofljica, Osrednjeslovenska

Galerija

Predstavitev storitve

Vaše telo je lepo, zato ga imetje radi! Vašemu telesu lahko povrnete ravnovesje prav z energijskimi masažami ENEMA.

ENERGIJSKE MASAŽE

Masaža je eden najlažjih in najstarejših načinov za pridobivanje in ohranjanje zdravja ter ravnovesja v telesu. Energijska masaža pa je z dotikom in energijo le nadgradnja starodavne metode uravnovešanja energijskega ter fizičnega telesa. Je neposredna, saj skupaj s sposobnostmi izvorne energije maserja ter univerzalne energije omogoča dostop do globine vaših blokad in njihovo celjenje. Poleg užitka ob prijetnosti dotika vam energijska masaža pomaga očistiti energijske pretoke, celiti poškodbe energijskega telesa ter telo ponovno napolni s svežo univerzalno energijo. Prerojeni in napolnjeni s svežo energijo lahko začnete nov dan.

ENERGIJSKA MASAŽA CELEGA TELESA
​​90 min - 50 €
60 min - 40 €

Energijska masaža celega telesa, preko fizičnega dotika in z dovajanjem univerzalne energije, sprosti in umiri vaše telo v celoti, hkrati pa celi fizični in energetski del vas. Vaše telo se ponovno napolni z energijo, ki jo vsi potrebujemo za dober začetek dneva.

ENERGIJSKA MASAŽA HRBTA
​​60 min - 40 €

Energijska masaža hrbta je osredotočena na rameski obroč, vratni del, področje rok, lopatic, hrbteničnega dela, ledvenega ter križnega dela. V našem fizičnem telesu na teh področjih največkrat zastaja energija, kar se odraža kot bolečina. To energijo lahko odstranimo ter bolečino celimo preko fizičnega dotika ter z dovajanjem univerzalne energije.

ENERGIJSKA REFLEKSNOCONSKA MASAŽA STOPAL
​​60 min - 40 €

​Naša stopala so naša zakladnica, saj so na njih skoncentrirane povezave s slehernim organom v našem telesu, hkrati pa predstavljajo prizemljitev našega energijskega telesa. Stopala so ogledalo naše notranjosti in nam omogočajo hiter vpogled v fizično in energijsko stanje našega telesa.

ENERGETSKA NUMEROLOGIJA

Je znanje, ki nam pomaga razumeti in odkriti naše potenciale ter blokade v našem življenju. Je kot ključ, ki nam pomaga odkriti kdo smo in kaj je naš namen v tem življenju ter na kakšen način ga lahko polno zaživimo.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA
Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Žagarska ulica 21, Škofljica, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

  • Poslovna oblika:
  • Gradbeni inženiring Matjaž Poredoš s.p.
  • Davčna št.:
  • 95585001