Objave

InfoSlovenija
8407
  • Masaža
  • MASAŽNI SALON MASAŽA IN NEGA TELESA, KOPER, MIRA PINTER S.P.
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew81373.jpg

MASAŽNI SALON MASAŽA IN NEGA TELESA, KOPER, MIRA PINTER S.P.

Čevljarska ulica 15, 6000 Koper, Obalno-kraška

Galerija

Predstavitev storitve

Vas boli hrbet, vrat, vas ščipa v križu? Imate celulit in kakšen kilogram preveč? Se počutite utrujene in "zategnjene"? Za vse to poskrbimo v masažnem salončku Mirra.

Vljudno vabljeni!

Delam po predhodnem telefonskem naročilu na tel. 040 57 54 59, vsak dan med 9. in 19.uro, ob sobotah do 13h, ob nedeljah in praznikih počivam :)

NOVO NOVO NOVO
ZAČASNA POSLIKAVA TELESA S KANO

Čeprav smo izničili večino starih plemenskih načinov in običajev, slikanje telesa še vedno živi vendar kot lepa umetnost. Veliko sodobnih umetnikov in slikarjev slikanja po telesu je našlo novo nišo za ustvarjalnost, mnoge kulture pa še vedno uporabljajo svoje stare tradicije. Na primer, indijske neveste so še vedno poslikane s kano, predno se poročijo. Torej, če imate kakšno zanimanje za bodypainting, poskusite! Občutili boste prastaro umetnost poslikave telesa na moderen način.

STORITVE
• Klasična (švedska) masaža
Klasična švedska masaža je najstarejša in najbolj naravna metoda zdravljenja in ohranjanja zdravja. Sprošča telo in um. Za masažo uporabljam olja najvišje kakovosti, če se le da biološko pridelana.  Masaža učinkuje na človekovo zdravje tako, da izboljšuje krvni obtok, sprošča mišice, spodbuja prebavo in s stimulacijo limfnega sistema pospešuje izločanje odpadnih snovi.
 
• Anticelulitna masaža
Anticelulitna masaža je posebna vrsta masaže, zelo podobna klasični masaži, z nekaj posebnimi tehnikami in z drugačno intenzivnostjo, ki pomaga pri odpravi celulita.  Anticelulitna masaža je osredotočena na problematično področje spodnjega dela telesa, kjer je običajno največ celulita, masira se večinoma zadnjica in noge in se ne obravnava celega telesa, kot  pri klasični švedski masaži. Anticelulitna masaža se izvaja brez olja in z oljem, ki vsebuje sestavine, ki pomagajo pri odpravljanju celulita.
 
• Dorn Breuss terapija
Dorn-Breussova terapija je svetovno priznana kombinirana metoda, ki pomaga vzpostavljati naravno ravnovesje v telesu. Je učinkovita tehnika uravnavanja hrbtenice in ostalih sklepov, ki na zelo nežen in varen način telo vrača v naravno ravnovesje.

Lajša ali odpravlja: kronične bolečine v križu ali kjerkoli v hrbtenici; hernia disci, išias, skolioza, migrena, revmatična obolenja, težave z ostalimi sklepi (vratna hrbtenica, koleno, kolk, ramenski obroč);

• Limfna drenaža
Ročna limfna drenaža je posebna masažna tehnika, ki se v medicini uporablja za spodbujanje limfnega obtoka in odpravljanje oteklin (edemov), na področju nege telesa kot pomoč pri odstranjevanju celulita, za lepšo polt,... v preventivi pa za ohranjanje dobrega delovanja limfnega sistema. Gibi rok posnemajo utripanje limfnih žil. Gibanje je počasno in monotono, pritisk dlani pa zelo blag. Pri delu navadno ne uporabljamo olj in mazil.

• Kavitacija

• Radiofrekvenca

• Pressoterapija

DARILNI BONI
Darilni bon je lepo darilo. Zaradi nenehnega hitenja se sami ne spomnimo, da bi nam prijala masaža. Če pa nam masažo kdo podari, jo z veseljem izkoristimo.

Pri nas lahko kupite darilne bone za masažo ali vrednostne darilne bone.

Podarimo prijatelju uro razvajanja. Morda nam povrne z enakim :)

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Čevljarska ulica 15, 6000 Koper, Obalno-kraška

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
Masaža in nega telesa, Mira Oberstar Muženič s.p.
Davčna št.:
66531748
Naslov:
15 Čevljarska ulica, Koper 6000
Plačilna platforma:
IBAN SI56 6100 0000 5601 806 (DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA)
Kontaktna oseba:
Mira Pinter