Objave

InfoSlovenija
5682
  • Masaža
  • SIAM THAI SALON TAJSKIH MASAŽ, LJUBLJANA
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew67732.jpg

SIAM THAI SALON TAJSKIH MASAŽ, LJUBLJANA

Dunajska cesta 190, 1000, Ljubljana, Osrednjeslovenska

Galerija

Predstavitev storitve

Salon Siam Thai nudi tajske masaže in terapije. Za rezervacije terminov pokličite na 041 319 888. Najdete nas v Ljubljani (Bežigrad) na Dunajski 190.

Urnik:
Pon - Sob:10:00 - 22:00

Zakaj na masažo?

Kot posledica stresa in neprimerne prisiljene drže, ki traja dlje časa, se z dvigom napetosti odzove predvsem mišičje vratnega dela hrbtenice in ramenskega obroča. V takem primeru prihaja do hudih bolečin v omenjenih predelih in kmalu se mišičje vratu, ramenskega obroča in celotnega hrbta razboli v tolikšni meri, da prihaja do vnetij mehkotkivnih struktur oz. do degeneracije skeleta, v takem primeru celotne hrbtenice ali njenih segmentov. Zato bi vsi ljudje, ki opravljajo pisarniške poklice ali druge, ki jih silijo v neprimerno držo več ur dnevno, morali preventivno obiskovati tajsko masažo. Največkrat se ljudje prepozno odločimo za tak korak. Takrat je potrebno več tretmajev, da se stanje normalizira.  Najprimernejša je nekajkratna ponovitev masaž hrbta in občasno celega telesa. Število obiskov se svetuje individualno, glede na stanje in  telesni odziv na tretmaje. Priporočljivo je menjavanje vrst masaže.

Najbolje je začeti z masažo, ki se izvaja z aromatičnimi olji. Ta masaža ni preveč intenzivna pa vendar dovolj, da spoznamo njen učinek in se spoznamo z načinom tajskega masiranja. Takšna masaža bo omehčala zakrčene, boleče mišice, pospešila cirkulacijo v njih in povečala gibljivost hrbtenice.

Kot naslednja, bi morala biti na vrsti masaža s toplimi zelišči, ki dodatno poveča efekt prve masaže, saj toplota poveča učinek povečanja cirkulacije in globoke mišične relaksacije. Masaža s toplimi zelišči se izvaja s kepami zelišč, zavitimi v platno, ki se grejejo na pari. Masaža poteka v kombinacije direktne masaže s kepami toplih zelišč in ročno stimulacijo akupresurnih točk ter vključuje vse ostale elemente značilne za tajsko masažo. Doseže se efekt savnanja, zato takšna vrsta masaže ni primerna za tiste, ki imajo povišan krvni tlak, imajo krčne žile ali, če na splošno ne prenašajo toplote.

Sledila naj bi masaža celega telesa na tradicionalni način, ali kombinacija tradicionalne tajske masaže z aromatičnimi olji. Pri tej masaži dosežemo terapevtski in relaksacijski učinek. Trajanje masaže je 90 minut in vključuje tudi refleksno masažo stopal, dlani in glave. Je torej kompleksna masaža, ki je priporočljiva tudi za vse tiste, ki želijo zgolj preventivno vzdrževati primerno telesno in posledično duševno stanje.

Po takšni kombinaciji masaž, že lahko ugotovimo kako in na kakšna je za vsakega posameznika najprimernejša pogostost in vrsta masiranja. Zato, se od tu naprej odločamo za individualno svetovanje.

Ko nam enkrat uspe ponovno vzpostaviti ravnovesje kakršnega si želimo, se najbolj priporoča ponovitev masaže dvakrat, ali vsaj enkrat mesečno, da pridobljeno stanje lahko vzdržujemo.

Prav gotovo pa je pri hujših težavah na mestu razmisliti tudi o načinu življenja, ki ga imamo. Največkrat ugotavljamo, da je povezanost med neprimernim stilom življenja in težavami, ki se pojavijo vzrok za nastalo stanje.

Rezervirajte še danes na tel. št. 041 319 888. SIAM THAI tajska masaža, Dunajska cesta 190, Ljubljana.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA
Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Dunajska cesta 190, 1000, Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

  • Poslovna oblika:
  • Siam Thai salon tajskih masaž, dejavnosti za nego telesa, Ilka Čepar s.p.
  • Davčna št.:
  • 13459023

Socialno Omrežje