Objave

InfoSlovenija
2987
  • Masaža
  • STUDIO FILIPINSKE MASAŽE, TRBOVLJE
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew20070.jpg

STUDIO FILIPINSKE MASAŽE, TRBOVLJE

Gabrsko 67, Trbovlje, Zasavska

Galerija

Predstavitev storitve

Neposreden človeški dotik - sprostitev za telo in um.

Ponudbo smo obogatili z anticelulitno masažo. Podobna je klasični masaži, a se posveča zgolj problematičnim področjem spodnjega dela telesa, kjer se pojavlja celulit. Masažno olje je kombinacija naravnih snovi, ki dodatno pomaga k odpravi celulita.


Akupresurna masaža

Akupresurna masaža je starodavna umetnost zdravljenja z uporabo prstov, pri kateri pritiskamo na določene točke na telesu, kar stimulira telesne samozdravilne sposobnosti. Akupunktura in akupresurna masaža uporabljata iste točke in meridiane. Pri prvi uporabljamo igle, pri akupresurni masaži pa pritiskamo na točke in meridiane s prsti, komolcem oz. različnimi pripomočki. Z uporabo moči in občutljivosti prstov akupresurna masaža učinkovito lajša s stresom povezane težave in je idealna za krepitev imunskega sistema.
Akupresura zmanjšuje napetost, povečuje prekrvavitev ter zmanjšuje bolečino ter lajša nespečnost, depresijo, stres in utrujenost.

Tajska masaža

Tajska masaža podobno kot ostale masaže daljnega vzhoda ohranja in uravnava življenjsko energijo. Z njeno pomočjo dosežemo telesno in duševno sprostitev ter izboljšamo energijsko presnovo telesa. Njen učinek je globlji kot pri klasični masaži. Deluje sprostitveno, protibolečinsko, izboljša krvni obtok in delovanje imunskega sistema, poveča gibljivost sklepov, stimulira limfni sistem, daje občutek telesnega in duševnega ravnovesja in krepi zdravje.
Navadno se izvaja na blazini na tleh, oblečeni bodite v udobna, naravna oblačila. Maserka pri masaži uporablja palce, dlani, komolce in kolena.

Masaža s kamni

Masaža s kamni je mešanica masaže, pretoka energij in prijetnih občutkov ob stiku telesa s toplimi kamni. Povezava masaže in starodavnega znanja je tisto, kar omogoči, da je masaža s toplimi kamni odlična in enkratna metoda pri odpravljanju telesnih, duhovnih in čustvenih težav z zdravjem. Masaža s toplimi kamni vnaša v življenje več harmonije in uravnovešenosti. Kamni, ki jih uporabljamo pri tej masaži so dar narave, dajejo nam njeno moč in nas zdravijo.
Razgreti, naravno zglajeni kamni pripomorejo k občutku globoke sprostitve. Prepojeni z zdravilnimi eteričnimi olji pospešujejo prekrvavitev in sproščajo utrujene mišice.

Podarite zdravje

Razveselite svoje najdražje z darilnim bonom. Masaža je primerno darilo za vsakogar, ki si želi razvajanja, notranjega miru in zdravja. Pomaga, ko ste pod stresom, in lajša bolečine. Pobegnite vsakdanu in se prepustite prstom in rokam filipinske maserke. Podarite masažo vsem, ki jih imate radi, in jim privoščite zdravje in užitke.
Naročite lahko bone v vrednosti 20, 30 ali 50 EUR.
Bone lahko prevzamete osebno, na vašo željo pa vam jih pošljemo tudi po pošti.
 

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Igor Garantini s.p.
Davčna št.:
92702554
Kontaktna oseba:
Igor Garantini