Objave

InfoSlovenija
7426
  • Masaža
  • KLASIČNA MASAŽA, TUI-NA, TAJSKA MASAŽA, REFLEKSNA MASAŽA STOPAL, TAMARISKA, MASAŽE IN TERAPIJE, NOVO
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew56715.jpg

KLASIČNA MASAŽA, TUI-NA, TAJSKA MASAŽA, REFLEKSNA MASAŽA STOPAL, TAMARISKA, MASAŽE IN TERAPIJE, NOVO

Novi trg 9, 8000 Novo mesto, Jugovzhodna Slovenija

Galerija

Predstavitev storitve

Sredi vrveža poslovnotrgovskega objekta na Novem trgu v Novem mestu, na diskretni lokaciji za Mobitelom je kotiček ubranosti in miru za masažnoterapevtsko delo. Na dosegu roke in hkrati zamaknjeno  v neki drugi kraj in čas kot oaza žejnim, sprostitev utrujenim med delom in po njem ponuja svoje znanje in predanost učiteljica, kulturologijna in NPK maserka ter refleksoterapevtka Darja Volf Hočevar s.p. Izziv je našla predvsem v terapevtskih masažah.

 

Klasična masaža (švedska)

- deluje na mišični sistem, sprošča, pospešuje krvni obtok, izboljšuje splošno počutje...

 

Tui-na

- kitajska medicinska masaža je veščina zdravljenja, stara več kot 4000 let, pomemben člen tradicionalne kitajske medicije. Je neagresivna metoda s pestro paleto različnih manipulacij in prijemov za odpravljanje bolezenskih stanj. Preko akopresurnih točk na meridianih refleksno vplivamo na energijsko stanje določenega organa in vzdržujemo telo v ravnovesju. Masaža vrača življenjsko energijo, krepi imunski sistem, sprošča napetosti in blokade. Spodbuja naravni doping telesa, deluje protistresno, protivnetno, proti glavobolom, migreni. Učinkuje predvsem zoper ortopedske težave: bolečine v križu (išias), vratu, rami, zoper boleče mišice in vezi. Je tudi pomoč pri hujšanju, zastajanju vode v telesu, razstruplja telo itn.

 

Tradicionalna tajska

- masaža je jogijska masaža s severa Tajske, t.i. Yoga for lazy people. Je kombinacija joge, tai-čija, akopresure in refleksologije in je ena najstarejših naravnih zdravilnih tehnik. Na Tajsko je skupaj z budizmom prišla iz Indije pred 2500 leti. Temelji na principu ohranjanja in stimuliranja energijskega pretoka preko mreže energijskih poti (sen linij). Osredotoča se na mišični skelet in psihoenergijski sistem posameznika. Masaža poteka na blazini, v lahnih oblačilih in je zato posebaj pisana na kožo tistim, ki jim je ljubša masaža čez obleko.

 

Refleksna masaža stopal in dlani

- izvira iz refleksologije, vede o refleksnih conah in je holističen komplementarni (dopolnjujoč) način zdravljenja ali zgolj sprostitvena masaža. Je odlična preventivna metoda za vse. Stimulira celotno telo in ga vrne v ravnovesje. Še posebej je primerna za ljudi, podvržene današnjemu hitremu načinu življenja, stresom in boleznim sodobnega časa kot so: utrujenost, depresija, nespečnost, glavoboli, bolečine v želodcu, visok krvni tlak. Pomaga tudi pri alergijah, klimakteričnih težavah, krepitvi imunskega sistema, pomirjanju, hiperaktivnosti, agresiji, težavah s hojo in odpravljanju energetskih blokad.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA
Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Novi trg 9, 8000 Novo mesto, Jugovzhodna Slovenija

Dodatna kontaktna okna

  • Poslovna oblika:
  • TAMARISKA Darja Wolf s.p., Tuina masaža
  • Kontaktna oseba:
  • Darja Volf Hočevar
  • Davčna št.:
  • 41898800