Objave

InfoSlovenija
9982
  • Masaža
  • WELLNESS CENTER SANAI, SEŽANA
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew26367.jpg

WELLNESS CENTER SANAI, SEŽANA

Partizanska cesta 149, Sežana, Obalno-kraška

Galerija

Predstavitev storitve

V sklopu hotela deluje tudi wellness Sanai. Tu se lahko sprostite ob masaži, negi obraza in telesa. Ponujajo tradicionalno tajsko masažo in tajske masaže z aromatičnimi olji, toplimi zelišči in olji, masažo z vročimi vulkanskimi kamni, havajsko masažo z oljem, orientalsko masažo stopal in dlani in pa protistresne masaže hrbta, glave in dekolteja ter obraza. Za posebne užitke vam nudijo tudi razvajanje s čokolado ali ayurveda masažo.

Z različnimi oblogami pomagajo pri oblikovanju in sprostitvi obraza in telesa ter odstranjevanju celulita. Uporabljajo tudi posebno Slim up napravo, ki s pomočjo ultrazvoka, infrardeče in električne stimulacije zmanjšuje obseg telesa in pomaga pri odstranjevanju celulita. Na voljo so tudi solarij in depilacija.

Posebej zanimiva je ponudba tako imenovane VIP sobe, kjer dvema gostoma ponujajo paket storitev: turško savno, kopanje v masažni kadi in nato izbrano masažo - prijetno darilo partnerju, da skupaj preživita nekaj uric in si vzameta čas le zase. Sproščanje v dvoje pa nudijo tudi v hotelskih sobah, po predhodnem naročilu, vas bodo maserke obiskale kar v hotelski sobi in poskrbele za vašo sprostitev.

Gostje hotela lahko pri obisku wellness centra koristijo poseben popust.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Skupina Epic Eco d.o.o.
Davčna št.:
98617303
Kontaktna oseba:
Martina Jerina