Objave

InfoSlovenija
7266
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew51692.jpg

KOZMETIČNI IZDELKI, PREHRANSKA DOPOLNILA - KINEZIKA KOZMETIKA - BUTTERS NATURAL COSMETICS, CELJE

Celje, Savinjska
+386(0)3 4254337

Galerija

Predstavitev storitve

KINEZIKA d.o.o. - inovativni kozmetični izdelki in prehranska dopolnila.

S stalnimi inovacijami in lastnim razvojem za vas proizvajamo kozmetične izdelke in prehranska dopolnila že več kot 20 let.

Smo majhno, razvojno-proizvodno naravnano podjetje na področju kozmetičnih izdelkov in prehranskih dopolnil. S stalnimi inovacijami in lastnim razvojnim kolektivom zadovoljujem potrebe naših strank doma in v tujini že od leta 1989.

PROIZVODNJA
Čeprav v zadnjem času posvečamo pozornost lastni blagovni znamki BUTTERS, je pretežni del naše dejavnosti vezan na lasten razvoj in proizvodnjo kozmetičnih izdelkov ter prehranskih dopolnil pod tujo blagovno znamko – private label.

S sodobno opremljenimi proizvodnimi linijami za odjemalce opravljamo različne storitve v kooperaciji kot so mešanje, polnjenje, označevanje in etiketiranje.

Program kozmetičnih izdelkov predstavljajo paleta izdelkov za nego kože telesa, obraza, izdelki za intimno nego, masažni geli za vzdrževanje zdravja in podporo športnim dejavnostim.

Razvijamo in proizvajamo prehranska dopolnila kot so vitaminski, mineralni in shujševalni dodatki, v obliki praška, kapsul, sirupa, tekočin ali tablet za vse starostne skupine.

Proizvodnjo namenjamo drugim blagovnim znamkam, v zadnjem času pa se posvečamo tudi lastni liniji naravne kozmetike pod blagovno znamko BUTTERS.


BUTTERS
Ko gre za negovalno kozmetiko, je vedno več govora o maslih ter o njihovih nadvse pozitivnih učinkih na kožo. Masla so naravne maščobe in njihovo poslanstvo je, da negujejo, hranijo in mehčajo kožo.

Splošno znano je, da koža potrebuje vlago. Zdrav delež vode v njej znaša kar 60% in le v takem stanju je koža gladka, polt pa lepa in enakomerna. Voda preplavlja celice s hranili, jih ohranja mehke ter funkcionalne.

Izpostavljenost ekstremno nizkim ali visokim temperaturam ter UV sočnim žarkom, staranje kože, posledično izguba prožnosti, so dejavniki, ki poškodujejo povezanost kožnih celic in tako načnejo njihovo obrambno zaščitno mrežo. Zaradi naštetega postane koža suha, luskasta, zgubana, srbeča in otrdela.

Naravna masla že sama po sebi vsebujejo ogromno vitaminov, mineralov ter antioksidantov, ki varujejo kožo pred prostimi radikali in jo učinkovito obnavljajo.

Masla blagovne znamke Butters so predelana po naši lastni metodi, tako skozi celoten proces obdelave ohranijo vse svoje hranljive lastnosti brez izgub. S tem učinkovito v koži zadržujejo vlago, predvsem tekočino v zgornjih plasteh kože in tako uspešno preprečijo izgubo le-te, kar na kožo deluje pomlajevalno.

Pri vsakdanji negi kože je vse pogostejša uporaba naravnih  masel  in olj, zato smo razvili lastno kolekcijo naravne negovalne kozmetike pod skupno blagovno znamko Butters. Vsi izdelki so na osnovi organsko pridelanih masel, ne vsebujejo aditivov, konzervansov ali barvil.

Vir: http://www.butters.si
Vir: http://kinezika.si

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Kinezika proizvodnja, trgovina, storitve d.o.o.
Davčna št.:
18918557
Naslov:
Plinarniška ulica 4, 3000 Celje
Faks:
+386(0)3 4254337
Delovni čas:
ponedeljek - petek od 7. do 15. ure sobota, nedelja in prazniki zaprto

Socialno Omrežje