Objave

InfoSlovenija
2772
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew9571.jpg

ŠPORT NET, LJUBLJANA

Periceva 11, Ljubljana, Osrednjeslovenska

Galerija

Predstavitev storitve

Športnet je okretno in zmogljivo podjetje, v katerem vam pripravimo vrhunsko grafično zasnovo, oblikujemo tiskovine vseh vrst in za vas v rekordnem času izpeljemo projekt spletnega mesta poljubne velikosti in zahtevnosti.

Naše ime izvira iz začetkov, ko smo se ukvarjali s projekti, pretežno povezanimi s športom – a ker so našo kakovost in storitve potrebovala tudi podjetja v drugih branžah, smo svoje kvalitete prenesli na dodatna področja delovanja.

Danes obsega naš kolektiv deset kompetentnih, odlično usposobljenih sodelavcev s področja oblikovanja, programiranja, pisanja besedil, mojstrov priprave vsebin in prilagajanja spletnega nastopa ter poznavalcev tiskanih medijev.


Storitve:
- oblikovanje publikacij
- identiteta podjetja
- embalaža
- oglaševanje
- informacijska grafika
- ilustracija, fotografija
- interaktivno oblikovanje


Kaj Znamo


Oblikujemo ali le preoblikujemo celostno grafično podobo – za vas pripravimo znake, logotipe, priložnostne znake, blagovne znamke, pozicijske slogane, priročnike CGP, poslovne tiskovine, sisteme usmerjenega označevanja in drugo.

Oblikujemo raznovrstne tiskovine – poslovne tiskovine in publikacije, promocijske tiskovine, knjige, kataloge, revije in časopise, embalažo, ogledne kartone, koledarje, vrednostne dokumente in drugo.

Pripravimo vam material za pospeševanje prodaje – letake, direktno pošto, cenike, 3D predmete, vrečke, majice, nalepke in vse drugo, s čimer promovirate svoje podjetje, izdelke in storitve.

Zagotovimo zasnovo in tehnično izvedbo spletnih strani
 – načrtujemo scenarij sledenja vsebini, pripravimo besedila, foto in video material, načrtujemo in programiramo podatkovne zbirke, statične in dinamične strani, animacije in poročila o obiskanosti.

Izdelamo vam besedila vseh vrst – slogane, imena, kreativna besedila, scenarije, prevode, članke, po želji vam besedila le lektoriramo in uredniško obdelamo.

Snujemo in izvedemo oglaševalsko akcijo – od oblikovanja in fotografiranja izdelkov, priprave besedil, oblikovanja oglasov, spletnega nastopa …

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Periceva 11, Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Šport net, založništvo, trgovina, gostinstvo in storitve, d.o.o.
Davčna št.:
SI42697042

Socialno Omrežje