Brezplačne informacije 080 34 22

ŠPORT NET, LJUBLJANA

Periceva 11 , Ljubljana, Osrednjeslovenska
Pokaži pot
  • Poslovna oblika:
  • Šport net, založništvo, trgovina, gostinstvo in storitve, d.o.o.
  • Davčna št.:
  • SI42697042
  • E-mail:
  • Govorimo:
  • Z vami že:

Športnet je okretno in zmogljivo podjetje, v katerem vam pripravimo vrhunsko grafično zasnovo, oblikujemo tiskovine vseh vrst in za vas v rekordnem času izpeljemo projekt spletnega mesta poljubne velikosti in zahtevnosti.

Naše ime izvira iz začetkov, ko smo se ukvarjali s projekti, pretežno povezanimi s športom – a ker so našo kakovost in storitve potrebovala tudi podjetja v drugih branžah, smo svoje kvalitete prenesli na dodatna področja delovanja.

Danes obsega naš kolektiv deset kompetentnih, odlično usposobljenih sodelavcev s področja oblikovanja, programiranja, pisanja besedil, mojstrov priprave vsebin in prilagajanja spletnega nastopa ter poznavalcev tiskanih medijev.


Storitve:
- oblikovanje publikacij
- identiteta podjetja
- embalaža
- oglaševanje
- informacijska grafika
- ilustracija, fotografija
- interaktivno oblikovanje


Kaj Znamo


Oblikujemo ali le preoblikujemo celostno grafično podobo – za vas pripravimo znake, logotipe, priložnostne znake, blagovne znamke, pozicijske slogane, priročnike CGP, poslovne tiskovine, sisteme usmerjenega označevanja in drugo.

Oblikujemo raznovrstne tiskovine – poslovne tiskovine in publikacije, promocijske tiskovine, knjige, kataloge, revije in časopise, embalažo, ogledne kartone, koledarje, vrednostne dokumente in drugo.

Pripravimo vam material za pospeševanje prodaje – letake, direktno pošto, cenike, 3D predmete, vrečke, majice, nalepke in vse drugo, s čimer promovirate svoje podjetje, izdelke in storitve.

Zagotovimo zasnovo in tehnično izvedbo spletnih strani
 – načrtujemo scenarij sledenja vsebini, pripravimo besedila, foto in video material, načrtujemo in programiramo podatkovne zbirke, statične in dinamične strani, animacije in poročila o obiskanosti.

Izdelamo vam besedila vseh vrst – slogane, imena, kreativna besedila, scenarije, prevode, članke, po želji vam besedila le lektoriramo in uredniško obdelamo.

Snujemo in izvedemo oglaševalsko akcijo – od oblikovanja in fotografiranja izdelkov, priprave besedil, oblikovanja oglasov, spletnega nastopa …

Ključne besede:

MNENJA

Oddaj mnenje

© 2006 - 2019 Vse pravice pridržane, zasebno lastništvo www.info-slovenija.si