Objave

InfoSlovenija
2284
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew41329.jpg

NOVA VREDNOST, EFEKT MS RAZVOJ IN TRŽENJE D.O.O., SMLEDNIK

Valburga 55, Smlednik, Osrednjeslovenska

Galerija

Predstavitev storitve

Nova vrednost je predvsem sad razvoja. Podjetje gradi svojo uspešnost na načrtnem inoviranju skozi vse faze razvoja podjetja.
Danes podjetje ni več življenjska naloga, ki temelji na enem produktu oz. paleti produktov, ki jih kvečjemu izboljšujemo in prilagajamo skozi čas. Danes sestoji podjetje prej ko slej predvsem kot podjetniška ideja in je sestavljena iz številnih projektov, ki se prepletajo, nadgrajujejo ali sledijo.

Inoviranje poteka v petih korakih:

1. Raziskave, izboljšave, invencije, kopiranje
2. Razvoj od ideje do prototipa
3. Prilagoditev proizvodne tehnologije
4. Proizvodnja
5. Trženje


ad 1) Raziskave in razvoj zahtevajo precejšnjo osebno zavzetost, pogum in srčnost (spin off). Znanje je osredotočeno v posamezniku, v organizaciji pa toliko, kolikor je posameznik del skupine. Kako obširne so raziskave in temeljit je razvoj, je odvisno od ciljnega produkta.

ad 2) Prilagoditev proizvodne tehnologije zahteva tako skupinsko delo kakor tudi ustrezne materialne pogoje. Možna rešitev: ustanovitev spin off v okviru tehnološkega parka. Še boljša pa, prilagoditev obstoječih proizvodnih zmogljivosti. Včasih tudi ustanovitev novega podjetja ali pa nakup oz. prevzem drugega podjetja.

ad 3) Proizvodnja: več različnih rešitev od lastnega proizvodnega obrata, do skupnega podjetja, prodaje patenta, prodaje licence, sub contracting-a i.d.

ad 4) Trženje v ožjem smislu predstavlja prodajo inovacije oz. proizvoda. V širšem pomenu pa obsega trženje vse tri faze: izbira ustrezne tehnologije, način proizvodnje ter prodaja izdelka (trženje v ožjem smislu).

Naše podjetje se je osredotočilo predvsem na aplikacijo inovativnih tehnologij s področja ekologije in Vas podpira na osnovi naših poglobljenih znanj in dolgoletnih izkušenj skozi vse faze inoviranja do zrelega produkta in testiranja. Pri tem Vam pomaga tudi pri iskanju razpisnih in drugih virov financiranja, mreženju, oblikovanju poslovnega modela ter trženju vključno s pripravo izvoznega načrta.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

company map
Valburga 55, Smlednik, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Efekt MS, razvoj in trženje d.o.o.
Davčna št.:
92504353