Brezplačne informacije 080 34 22

RAČUNOVODSKI SERVIS MURSKA SOBOTA

Zadružna ulica 1, 9232 , Črenšovci, Pomurska +386(0)2 5711159
Pokaži pot
 • Naziv:
 • STORITVENO PODJETJE " LAPIS " LIDIJA MARKOJA s.p.
 • Davčna št.:
 • 14291797
 • Plačilna platforma:
 • IBAN SI56 0234 8025 8996 102 (NLB d.d.)
 • Faks:
 • +386(0)5 903 56 95
 • Kontaktna oseba:
 • Lidija Markoja
 • E-mail:
 • Govorimo:
 • Z vami že:

Storitveno podjetje LAPIS je računovodsko podjetje z dolgoletno tradicijo, ki ga je leta 1993 ustanovil Franc Sever. Najprej je podjetje Lapis poslovalo v prostorih gasilskega doma v Črenšovcih. Kmalu po ustanovitvi podjetja se je zaradi velikega povpraševanja strank po računovodskih storitvah v podjetju zaposlila Štefka Dominko, ki je na istem delovnem mestu zaposlena še danes.

Zaposleni v podjetju smo nenehno v stiku z novostmi s področja aktualne zakonodaje, saj spremembam sledimo s pomočjo izobraževanj in različnih seminarjev, ki se jih vse od začetka redno udeležujemo.

Naše stranke, ki prihajajo v glavnem iz Upravnih enot Murska Sobota, Lendava in Ljutomer, dobro poznamo, saj gojimo do slehernega, ki se oglasi v naši pisarni, odprt in individualen pristop.

Zavedamo se, da lahko le na osnovi medsebojnega zaupanja skupaj uspešno rešujemo dileme in probleme, s katerimi se naše stranke soočajo ob svojem poslovanju.

Naši poslovni prostori se danes nahajajo na naslovu Zadružna ulica 1 (natančneje v prostorih banke).

Direktorica podjetja je od leta 2010 Lidija Sever, ki je nasledila očeta Franca. Poleg nje sta v podjetju zaposlena še Franc Sever in Štefka Dominko, ki imata dolgoletne izkušnje s področja računovodstva in svetovanja.

Finančno svetovanje
Pomagamo vam poiskati individualne rešitve za individualne izzive. Iščemo najbolj optimalno financiranje podjetja, stranke opozorimo na morebitna tveganja ter skupaj z vami iščemo možne vire financiranja in načrtujemo denarni tok. Skrbno spremljamo poslovanje vašega podjetja in vam svetujemo pri nadaljnjih korakih.

Poslovno svetovanje
Skupaj z vami načrtujemo uspešno prihodnost vašega podjetja, skušamo izboljšati učinkovitost porabljenih sredstev, delovanje poslovnih funkcij v podjetju ter sledimo zastavljenim ciljem in usmeritvam.

Poslovno svetovanje se sicer dopolnjuje z ostalimi storitvami računovodstva Lapis, kot je finančno, davčno in računovodsko svetovanje. Kljub temu zaokrožimo storitve na tem področju.

Davčno svetovanje
Pomembno je, da denarja ne izgubljate zaradi nevednosti ali slabih odločitev pri obračunu davka, trošarin ali drugih dajatev. Svetujemo vam tudi glede davčnih olajšav in aktivno sodelujemo pri pregledih.

Davčno svetovanje terja individualno obravnavo primera ali problema ter dobro poznavanje davčne zakonodaje, sprememb, novosti ter seveda računovodskih podlag, pri čemer se na nas lahko zanesete kot številni doslej.

Knjigovodske in računovodske storitve
Zagotavljamo kakovostne storitve za društva, samostojne podjetnike in družbe z omejeno odgovornostjo. Nudimo vam vsestransko pomoč ter pomoč od samega začetka, torej pomoč pri ustanovitvi podjetja, opravljamo delo na terenu in pri stranki.


Vir: http://www.lapis-sp.com/o-nas

Ključne besede:

Delovni čas (GMT 1)

Delovni čas (GMT 1)

Ponedeljek
07:00 - 15:00
Torek
07:00 - 15:00
Sreda
07:00 - 15:00
Četrtek
07:00 - 15:00
Petek
07:00 - 14:00

MNENJA

Oddaj mnenje

© 2006 - 2019 Vse pravice pridržane, zasebno lastništvo www.info-slovenija.si