Objave

InfoSlovenija
5459
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew11659.jpg

RAČUNOVODSKI SERVIS ŠKOFLJICA| xPLUS

Dolenjska cesta 282, 1291, Škofljica, Osrednjeslovenska
+386 (0)1 3663742

Galerija

Predstavitev storitve

Računovodski servis xPlus smo ustanovili v letu 2004.

Že od ustanovitve naprej se trudimo naročnikom naših storitev ponuditi nekaj več. Tako smo izbrali tudi ime za servis, Plus kot eden od simbolov računanja in x kot nekaj več. To še ne pomeni, da vam zagotavljamo tudi kreativno računovodstvo. Zelo se trudimo vzpostaviti in obdržati iskrene in pristne tako poslovne kot medosebne odnose z vsemi naročniki xPlusa.

Sabina Juhart je ustanoviteljica računovodskega servisa in skrbi tako za poslovni kot strokovni del računovodskega servisa xPlus. Hkrati z vlaganjem lastne osebne note v odnose, poskrbimo, da je vaše zadovoljstvo s ponujenimi storitvami na visoki ravni.

Naše prednosti
Majhnost je naša prednost. »Kaj še ostane velikim?« so se spraševali arabski mogotci v legendarni Renaultovi reklami. Takšen je tudi xPlus. Z vsemi storitvami, ki vam jih ponujamo imamo dolgoletne izkušnje, a hkrati zavzeto in vestno sledimo vsem spremembam zakonodaje na tem področju.

Naše prednosti vidimo v tem, da znamo vzpostaviti sodelovanje tako s podjetniki, mikro podjetji kot tudi s srednjimi in večjimi gospodarskimi družbami. Podjetnikom in mikro podjetjem zagotavljamo vse nujne osnovne računovodske storitve, od izračuna plač do obračuna davka na dodano vrednost. Letnih bilanc in vsega kar med poslovanjem rabimo vedeti z računovodskega vidika. Smo zanesljivi. Natančni. V svojem delu uživamo in tako vam prihranimo nepotrebne skrbi in težave pri vsakdanjem poslovanju.

Srednjim in večjim gospodarskim družbam nudimo tako kompletne računovodske storitve kot tudi delne. Še posebej moramo izpostaviti, da je možen dogovor, da vam zadeve »poknjižimo« tudi na vašem naslovu. Pridemo, opravimo dogovorjeno, pregledamo stanje. Tako prihranite dragocen čas vaših strokovnih računovodskih sodelavcev. Smo dovolj prilagodljivi in imamo dovolj znanja in izkušenj, da se znamo prilagoditi tako vaši poslovni politiki kot vašim programskim aplikacijam, ki jih uporabljate.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Dolenjska cesta 282, 1291, Škofljica, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
xPlus storitve, proizvodnja, trgovina, d.o.o.
Davčna št.:
55666469
Naslov:
Dolenjska cesta 282
Plačilna platforma:
IBAN SI56 0430 2000 2642 943 (NOVA KBM d.d.)
Kontaktna oseba:
Sabina Juhart
Faks:
+386 (0)1 3663742