Objave

InfoSlovenija
8365
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/3826/IzletnikZnakRGB-1485942738.jpg

IZLETNIK, CELJE

Aškerčeva ulica 20, Celje, Savinjska
+386 (0)3 5484980

Galerija

Predstavitev storitve

Izletnik Celje se uvršča med vodilna avtobusna podjetja v Sloveniji. Osnovna dejavnost podjetja je prevoz potnikov v cestnem potniškem prometu. V voznem parku razpolagamo z 220 avtobusi, kateri vsakodnevno obratujejo v:

- javnem linijskem prevozu,
- posebnem linijskem prevozu,
- mestnem prevozu,
- občasnem prevozu (turistični).

Pomembnejše dejavnosti so še:

- turistična agencija
- servisiranje in popravila motornih vozil
- avto šola

Izletnik Celje ima sedež v Celju, lokacijsko pa delujemo na področju širše celjske regije in Posavja.

AVTOBUSNI PREVOZI

Avtobusni prevozi so v podjetju Izletnik Celje d.d. glavna dejavnost. Vsakodnevno obratuje na medkrajevnih, primestnih in mestnih linijah okoli 200 avtobusov.

Tako z javnimi linijskimi prevozi povezujemo skoraj vsako vas s krajevnimi središči - mesti in tudi kraje med seboj.

V okviru javnega linijskega prevoza zavzemajo najpomembnejše mesto prevozi ljudi na delo in z dela ter prevozi dijakov in drugih šolarjev.

Pomembno mesto v okviru potniškega prometa zavzemajo tudi naši avtobusi namenjeni turističnim prevozom po vsej Sloveniji in Evropi.

Vozovnice

Poleg enkratnih vozovnic nudimo tudi naslednje večkratne vozovnice:

- osnovnošolske, dijaške, študentske ali delavske mesečne vozovnice
- delavske oziroma upokojenske kuponske vozovnice
- osnovnošolske, dijaške ali študentske kuponska vozovnice
- bus klub vozovnice za študente

Oglaševanje na avtobusih

Želite, da postane vaše podjetje še bolj prepoznavno, vaš izdelek tržno še bolj prodoren?

Za vas imamo idealno rešitev.Oglašujete lahko na naših vozilih, saj se bodo avtobusi z vašo reklamo pojavljali na relaciji in  mestu, ki ga boste sami izbrali.

Ponujamo vam veliko število opcij in različnih dimenzij za namestitev vašega oglasa. Nudimo najem za krajše ali daljše časovno obdobje.

Točne pozicije in predvsem velikost oglasnih površin se po posameznih avtobusih malce razlikujejo, saj so odvisne predvsem od tipov in karoserijske oblikein izvedbe  avtobusov v javnem linijskem  prevozu.

Vozni park

- Visokoturistični avtobusi
- Turistični avtobusi
- Medkrajevni avtobusi
- Primestni avtobusi
- Mestni avtobusi
- Mini avtobusi
- Kombi vozila

TURISTIČNA AGENCIJA

- Planica 2014
- Gardaland
- Počitnice v Sloveniji
- Jadran

Koncerti in prireditve

Bi si želeli v živo ogledati Metallico v Londonu...ali pa bi obiskali Red Hot Chilli Peepers na njihovi turneji po Evropi ....si preživeti glasbeni večer z Modrijani ali Oliverjem Dragojevičem...podpreti naše športnike na razno raznih prireditvah?

V Izletnikovi turistični agenciji, si lahko rezervirate in tudi kupite vstopnice za večino glasbenih in tudi športnih prireditev v Sloveniji, sistem EVENTIM katerega član je agencija, pa omogoča tudi nakup ogromnega števila vstopnic za prireditve in koncerte širom po Evropi.

Na ta način si lahko zagotovite, da zadnji dan ne boste ostali brez vstopnice, včasih pa vam nakup v predprodaji prinaša tudi nižjo ceno.

Lezalske karte

Potrebujete LETALSKO VOZOVNICO?

Pokličite nas na telefonsko številko 03 428 75 00 ali nam pošljite povpraševanje na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Še bolj pa bomo veseli, če nas boste obiskali v naši poslovalnici in skupaj bomo poiskali najboljšo rešitev za vaše potovanje.

SERVIS IN VZDRŽEVANJE

V servisni dejavnosti imamo zaposlene ustrezno usposobljene strokovnjake, ki zagotavljajo kvalitetna popravila avtobusov in tovornih vozil.

Z rednim izobraževanjem zaposlenih sledimo vedno večjim zahtevam pri servisiranju vozil. Na enem mestu izvajamo kompletno vzdrževanje avtobusov in tovornih vozil. Servis je opremljen z najsodobnejšo opremo za odkrivanje in odpravo napak na vozilih.

V sklopu servisa imamo laboratorij za kontrolo tahografov, ki je popolnoma neodvisen in dela po tehničnih zahtevah akreditacije, pridobljene pri SA.

- Servisiranje avtobusov in tovornih vozil
- Popravilo zavor
- Montaža in centriranje gum
- Popravilo električnih naprav
- Elektronska diagnostika
- Optična kontrola in nastavitev podvozja
- Kontrola tahografov in omejilnikov hitrosti
- Popravilo klimatskih naprav in WEB grelcev
- Pranje vozil
- Popravilo poškodovanih vozil
- Ličenje vozil
- Prodaja rezervnih delov

ŠOLA VOŽNJE

Pri naši šoli vožnje lahko opravljate vozniški izpit za vse kategorije, kakor tudi priprave na izpit ter sam izpit iz temeljne kvalifikacije voznik/voznica motornih vozil v cestnem prometu.

S svojim delovanjem smo pričeli leta 1990 in se ukvarjamo z usposabljanjem kandidatov za voznike motornih vozil vseh kategorij. Letno pri naši avtošoli opravi izpit  med 350-400 kandidati. Ker smo prevozno podjetje strmimo za tem, da naši kandidati dosežejo čim višji nivo znanja in so tako lahko kos nazahtevnejšim situacijam v prometu. Zato nam je v ponos, da tudi na izpitih dosegajo najboljši uspeh in so tako vodilni po uspešnosti na izpitnem centru Celje.

Ta znanja  lahko dosegamo  z strokovno usposobljenimi  inštruktorji in predavatelji,  z dolgo letno prakso, ter prilagajanjem poučevanja novim zahtevnostim prometa.

V skrbi za bodoči razvoj prometa in varovanja okolja smo pričeli z usposabljanjem dodatnih znanj za voznike, kot so: varčna vožnja, ki temelji na varčevanju porabe goriva, zmanjšanje obrabe motornih sklopov in defenzivne vožnje, pripravo za pridobitev temeljne kvalifikacije za voznike, ki je potrebna za profesionalno opravljanje poklica voznika v članicah evropske unije.

Vizija naše avto šole je usposobiti čim varnejše voznike, ki bodo skrbeli za prometno varnost, varovali okolje in infrastrukturo. Prav tako skušamo v projekt varnosti vključiti najmlajše udeležence prometa in jih tako skozi šolska leta usmeriti k pravilnemu pristopu prometne varnosti, varovanju zdravja in okolja.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

company map
Aškerčeva ulica 20, Celje, Savinjska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Izletnik Celje d.d. prometno in turistično podjetje
Davčna št.:
22737120
Faks:
+386 (0)3 5484980