Brezplačne informacije 080 34 22

INOVATIVNA POSLOVNA DARILA PUZZLE Z LASTNO SLIKO PERSONALIZIRANA SESTAVLJANKA

Šmartinska cesta 152, 1000 , Osrednjeslovenska +386(0)1 5421530
+386(0)40 223 222
Pokaži pot
 • Naziv:
 • PERMITA podjetje za trgovino in storitve d.o.o.
 • Poslovna oblika:
 • Cyber Print Shop
 • Naslov:
 • Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana BTC HALA A
 • Davčna št.:
 • 73790796
 • Plačilna platforma:
 • IBAN SI56 0317 1100 1027 212 (SKB d.d.)
 • Plačilna platforma:
 • IBAN SI56 2900 0005 0774 410 (UNICREDIT BANKA SLOVENIJA d.d.)
 • E-mail:
 • Govorimo:
 • Z vami že:

Ko ti zmanjka ideja kaj podariti nekomu za poslovno darilo ali darilo za rojstni dan,
ko želiš narediti vtis in upaš, da tvoje darilo ne bo končalo v smeteh ali kot darilo nekomu drugemu,
Super darilo je lahko sestavljanka PUZZLE  z lastno vašo ali odarovančevo sliko, zabavna igra za celo ekipo, ko si mora rojstnodnevnež sestaviti sam darilo, najbolje pri vsem tem pa je to, da mu lahko poleg puzzle podarite tudi okvir za sestavljeno sliko iz puzzl, kot puzle so tudi okvirji različnih dimenzij in si darilo, ko se seveda sestavljeno obdarjenec nalepi kar v okvir, najbolje pri vsem tem je to, da vam za darilo sploh ni potrebno čakati dneve lahko ga dobite še isti dan, sploh če ste pozabili na valentinovo, vajina slika v puzzlah hmmm super ideja.

Razmišljate, da bi ujete trenutke z družino spravili iz digitalne oblike in jim vdahnili življenje na papirju? Vam je zmanjkalo idej, kaj podariti svojemu najboljšemu prijatelju za rojstni dan? Morda je majica, potiskana po vaših željah najboljše presenečenje zanj. Ali pa morda želite preprosto polepšati dan svoji izbranki? Ovekovečite vajine skrivnosti in najlepše trenutke v fotoknjigi in ji jo pošljite po kurirju na delovno mesto. Zagotovo ji boste več kot polepšali dan!

Vse to in še mnogo več lahko najdete v Cyber Print Shopu, edinstveni blagovni znamki, ki je nastala na osnovi dolgoletnih izkušenj in znanj, pod okriljem podjetja Permita d. o. o.

Ekipa kreativnih, inovativnih in prilagodljivih sodelavcev Cyber Print Shopa izdeluje fotografije različnih formatov, tiska na majice, skodelice, koledarje, pisarniški in promocijski material, vam po meri izdela vizitko, žig ali letak za posebne priložnosti, gravira na les ali kovino in vam pripravi celostno grafično podobo vašega podjetja.

Odlikujemo se po hitri odzivnosti ter kvalitetni in inovativni storitvi. Zavedamo se, da je redno preverjanje kakovosti pogoj za odlično opravljeno delo, zato temu namenjamo veliko pozornosti in odgovorno skrbimo, da so storitve opravljene v dogovorjenem roku. Vedno se trudimo najti optimalno rešitev skupaj z naročnikom.

Težko verjamete? Potem vas vabimo v BTC halo A, na Šmartinsko cesto 152, od ponedeljka do sobote, od 9h do 20h. Morda pa si želite za začetek ogledati našo nastajajočo spletno stran www.cyberstudio.si, nam poslati povpraševanje po elektronskem sporočilu  ali pa nas poklicati po telefonu 01 / 452 15 30? Obljubljamo vam, da se bomo posebej za vas potrudili. Tako se boste lahko pridružili našim mnogim zadovoljnim strankam.

Vi izrazite svoje želje, naša naloga pa je, da z veseljem izpeljemo vsak projekt, od ideje do končne izvedbe produkta. Hitro, kvalitetno in unikatno. Za vas.

Storitve
fotografije
- fotografije za osebne dokumente
sestavljanke
fotoknjige
- povečave fotografij
- unikatne voščilnice
tisk na skodelice
- tisk na predpasnike
- tisk na tekstil (majice, jakne, predpasnike, vzglavnike,...)
- velikoformatni tisk na fotopapir, nalepko, platno...
graviranje na les, plastiko, imitacijo kovine,
- izdelava vizitk
- izdelava letakov
- izdelava nalepk
- izdelava personaliziranih koledarjev
celovite promocijske rešitve s končno izvedbo
- unikatna darila
- unikatna vabila

Delovni čas
Za vas smo odprti od PONEDELJKA do SOBOTE od 9.00 do 20.00, NEDELJA in PRAZNIKI zaprto.

Za vsa vprašanja smo dosegljivi na 01 542 15 30 in 

Ključne besede:

MNENJA

Oddaj mnenje

© 2006 - 2019 Vse pravice pridržane, zasebno lastništvo www.info-slovenija.si