Brezplačne informacije 080 34 22

STROKOVNO SVETOVANJE IN PROJEKTNO VODENJE, SONJA KRALJ, LJUBLJANA

Kunaverjeva ulica 9, 1000 , Ljubljana, Osrednjeslovenska
Pokaži pot
  • Poslovna oblika:
  • Strokovno svetovanje in projektno vodenje, Sonja Kralj, s.p.
  • Davčna št.:
  • 86274040

Uspešno poslovanje podjetja danes zahteva pravočasne in točne informacije. Integriran informacijski sistem nam ponujajo kakovostne in ažurne informacije. Sistem ERP povezuje posamezna področja poslovanja v celoto.

V podjetju Strokovno svetovanje in projektno vodenje, Sonja Kralj, s.p. vam ponujamo svetovanje, izvedbo in vzdrževanje dveh v svetu vodilnih poslovnih informacijskih ERP sistemov: SAP rešitve in Oracle.


Kaj je ERP?

ERP je kratica za Enterprise Resource Planning. ERP je način za integracijo podatkov in procesov organizacije v enoten sistem. Ponavadi ima ERP sistem veliko komponent, vključno s strojno in programsko opremo, in da bi dosegli večjo integracijo, večinoma ERP sistemi uporabljajo enotno bazo za shranjevanje podatkov za različne funkcionalnosti, ki podjetje potrebuje.

Projektno vodenje

Vsak projekt, kot skupek enkratnih, ciljno usmerjenih in časovno omejenih aktivnosti, si zasluži posebno pozornost.

Skozi celoten potek projekta in vse faze, ga je potrebno budno spremljati ter ob morebitnih odstopanjih od želenih smeri razvoja, izvesti popravke oziroma preprečiti neželene rezultate in zamude.

V vseh fazah projekta od načrtovanja, do po projektnih aktivnosti nudimo strankam svetovanje in pomoč pri projektnem vodenju.
Ključne besede:

MNENJA

Oddaj mnenje

© 2006 - 2019 Vse pravice pridržane, zasebno lastništvo www.info-slovenija.si