Brezplačne informacije 080 34 22

ŠKERJANC CO., POOBLAŠČENI SERVIS GOSPODINJSKIH PARATOV BOSCH, SIEMENS IN GAGGENAU, LJUBLJANA

Janševa 16a, 1000 , Ljubljana, Osrednjeslovenska +386(0)1 5621363
Pokaži pot
  • Poslovna oblika:
  • Škerjanc co. trgovsko in elektroservisno podjetje d.o.o.
  • Davčna št.:
  • 61689599
  • Faks:
  • +386(0)1 5621363
  • E-mail:
  • Govorimo:
  • Z vami že:

Pralni stroj. Sušilni stroj. Pomivalni stroj. O aparatih v vašem gospodinjstvu razmišljate le, ko jih kupujete in se na njih jezite, ko se pokvarijo.

Se sploh zavedate, da vaš pralni stroj pere vaša najdragocenejša oblačila? Oblačila, ki jih oblečete za pomembne sestanke. Oblačila, kjer so v najtanjših vlaknih vtkani najlepši spomini...in za katere upate, da ne bodo nikoli obledela. Bi si upali babičine skodelice ali podarjeni pribor oprati v kateremkoli aparatu? Pomivalni stroj mora vedno zagotoviti čisto posodo za vas in vašo družino.

Vsi ti stroji so nekaj tako samoumevnega, da se sploh ne zavedamo, da so postali del velike družine aparatov, ki nas zadovoljujejo in olajšujejo življenje.

V družinskem podjetju Škerjanc Co d.o.o. smo ponosni, da vaši družini ponudimo le najboljše. Gospodinjski aparati Bosch, Siemens in Gaggenau so vse tisto, kar ste vedno želeli od svoje družine (in včasih o tem sanjali). Marljivost, zanesljivost, trpežnost in ubogljivost. Ko se boste odločali o vašem novem članu družine aparatov, nas 041 642 233 in z veseljem vam bomo svetovali. Družinsko podjetje Škerjanc Co d.o.o. vašim aparatom zagotovi tudi servis, zagotavljamo pa vam, da vas naši izdelki ne bodo pustili razočarane. Kvaliteta izdelkov Bosch, Siemens in Gaggenau je prepoznavna, zato beseda servis ne bo pogosto izrečena.

Pokličite nas na  številko 041 642 233, izberite izdelke Bosch, Siemens, Gaggenau in postanite eden izmed članov družine, ki so kupili omenjene izdelke. V podjetju Škerjanc Co d.o.o. svoje družine ne pustimo na cedilu.


DEJAVNOSTI

Servisiranje
Servisiramo vse vrste gospodinjskih aparatov blagovnih znamk Bosch, Siemens in Gaggenau. Za naročilo servisa, nas prosimo : 041 642 233


Servis Bosch
Smo družinsko podjetje z 35 letno tradicijo na področju servisiranja gospodinjskih aparatov.
Skozi vsa leta smo se trudili, dosegati najboljše rezultate na področju servisiranja gospodinjskih aparatov, kar je seveda povezano s kvaliteto proizvajalca. Zato z veseljem poudarimo, da smo pooblaščen servis za znamko Bosch.
Bosch je nemška znamka za gospodinjske aparate, kjer je na prvem mestu kvaliteta.

Vsakemu potrošniku bi priporočali, da se pri nakupu gospodinjskega aparata odloči za nakup kvalitetnega aparata, za kar Bosch zagotovo opravičuje svoje ime.


Servis Siemens
Siemens je nemška blagovna znamka katera sega v sam svetovni vrh na področju proizvodnje gospodinjskih aparatov. Pri Siemens-u se trudijo ,da so njihovi izdelki proizvedeni iz najkvalitetnejših materialov. Njihov dizajn je prefinjen in zadovolji še tako zahtevnega potrošnika.
Veseli nas, da smo del sistema katerega sestavlja koncern BSH (Bosch Siemens hišni aparati).
Z 35 letno tradicijo na področju servisiranja gospodinjskih aparatov smo se tudi mi pridružili najboljšim znamkam, kar Siemens vsekakor je.


Svetovanje in prodaja
Svetujemo Vam pri izbiri in nakupu gospodinjskih aparatov blagovnih znamk Bosch, Siemens in Gaggenau. Za vsa dodatna vprašanja, smo Vam na voljo preko elektronske pošte na naslovu:

V primeru nakupa gospodinjskih aparatov preko našega podjetja, našim kupcem nudimo dodatne ugodnosti.


Vir: http://www.skerjanc.si

Ključne besede:

MNENJA

Oddaj mnenje

© 2006 - 2019 Vse pravice pridržane, zasebno lastništvo www.info-slovenija.si