Objave

InfoSlovenija
3464
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew39195.png

KAJTANJE, BANANAWAY, LJUBLJANA

Barjanska cesta 50, Ljubljana, Osrednjeslovenska

Galerija

Predstavitev storitve

Težko je opisati občutek, ko se veter ujame v kajt in zdrsiš po vodni gladini. Zmagoslavje, ker si si podredil tako mogočno silo na eni strani, se staplja z zavedanjem popolne usklajenosti z naravo. Kajtarji ta občutek največkrat opisujejo z besedami užitek, svoboda in mir.

Kajtanje ali kiteboarding je šport, pri katerem s kajtom ujamemo veter in se s pomočjo deske vozimo po različnih terenih. Najpogosteje kajtamo na vodi, kar z drugo besedo imenujemo kitesurfing, lahko pa se izvaja tudi na snegu (snowkiting) ter na travnatih površinah (lanboarding).

Poleg že omenjenega kajta (padala) in deske za kajtanje potrebujemo še bar (nekakšen »volan«, s katerim upravljamo kajt) in trapez (na katerega je pripet bar s kajtom). V kajt torbo spakiramo še »shortse«, lycra majico ali neopren in že smo pripravljeni na akcijo.

In kje v lahko kajtamo? Na varnih spotih z dovolj vetra! Slovenija ni ravno vetrovna dežela, zato spomladi in jeseni kajtamo v Gradu (Italija), poleti pa na Neretvi (Hrvaška) uživamo v čudovitem maestralu. Tekom celega leta organiziramo kite potovanja in vas odpeljemo na najboljše spote celega sveta.

Kljub temu, da se kajtanje uvršča med adrenalinske športe, se z njim lahko ukvarja vsak fizično zdrav in motiviran posameznik. Bolj ko sama moč posameznika je pomembna tehnika, ki nam omogoča, da kajtamo z minimalnim naporom.

Dodatno moramo sam veter spoštovati, ga znati dobro prebrati, poznati pravila kajtanja in prepoznati varen spot. Nepoznavanje osnov je lahko zelo nevarno ne le zate, ampak tudi tvojo okolico, zato ti lastno učenje odsvetujemo.

Dovoli, da ti o kajtanju vse od A do Ž razložimo Bananaway certificirani IKO inštruktorji kajtanja z ogromno izkušnjami.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Barjanska cesta 50, Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Eurora, spletna trgovina, d.o.o.
Davčna št.:
70768668
Kontaktna oseba:
Matija Pivk

Socialno Omrežje