Image
Image
4176
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew77287.jpg

CFCELJE, OSEBNI TRENING, PRIPRAVA ZA ŠPORTNIKE, CELJE

Cankarjeva ulica 7, 3000 , Celje, Savinjska

Galerija slik

Predstavitev

CFCELJE je bil ustanovljen za pomoč ljudem na tem potovanju! Smo ljudje, ki verjamejo v osnovne gibe v kombinaciji z vzdržljivo vadbo in intenzivno energijo.

Superfunkcionalni Trening
Kombinacija moči in vzdržljivosti, primerna za vsakogar. Zabavno, tekmovalno, skupinsko, individualno treniranje, ki temelji na funkcionalnih, vedno se spreminjajočih vajah, ki se izvajajo pri visoki intenzivnosti.
Visoka intenzivnost:
Le ta vam omogoča napredovanje pri vašem treniranju, kljub temu, da se ji želite večinoma izogniti. Toda brez skrbi. Vsak trening se začne na primerni ravni glede na vaše fizične sposobnosti tako je vedno mogoče napredovati.
Spreminjanje vaj:
Ena od zabavnih stvari pri Superfunkcionalnem treningu je, da se vaje ves čas spreminjajo med treningom in tudi po dnevih. Nikoli ne boste delali iste vaje dva dni zaporedoma. Torej beseda monotonost tukaj ne obstaja, vaše telo pa je pripravljeno vedno na nekaj novega.
Funkcionalni gibi:
Vse kar boste počeli pri Superfunkcionalnem treningu posnema gibe iz vsakdanjega življenja. Delali boste počepe, dvige, mete, potege, potiske…

Bootcamp
Gre za  kratek, intenziven in zabaven trening pri katerem rezultati ne izostanejo. Ure bootcampa so zasnovane na tehnično enostavnih vajah, ki so primerne za vsakega. Temeljijo na intervalnih treningih in na treningih, ki vam omogočajo maksimalno porabo kalorij, maščobe ter hkrati vzdržujejo, izboljšujejo vašo kondicijo. Program, ki je ime dobil po vojaškem načinu treniranja, vključuje predvsem vaje z lastno telesno težo, gimnastične vaje, nekaj vaj z utežmi. Treningi potekajo skupinsko po načelu »Vsi za enega, eden za vse.«

Cfcelje Barbell Club
K uram so vabljeni vsi s ciljem, da olimpijsko dvigovanje uteži ali powerlifting postane njihova glavna/edina športna disciplina. Prav tako so vabljeni tisti, ki jim je to le dopolnilo k njihovi športni disciplini za povečanju odriva, pospeška, moči udarca... Treningi se sestavljajo za vsakega posameznika posebej. Trening nekoga, ki mu je olimpijsko dviganje uteži ali powerlifting le dopolnilo k njegovi športni disciplini, se bo razlikoval od treninga nekoga, ki mu je to primarni cilj. Treningi se razlikujejo tudi na podlagi biomehaničnih lastnosti, stopnje treniranosti in ciljev posameznika. Vsak bo, po pogovoru s trenerjem, dobil svoj načrt dela.

Open GYM
Uporaba vadbenega centra za lastne treninge. Vadbeni center ima vso potrebno opremo, ki zagotavlja kvalitetno izvajanje treningov za: powerlifting, weightlifting, kettlebell lifting, crossfit, strongman, gimnastiko in vse ostale oblike vadbe, ki zahtevajo proste uteži ter opremo za funkcionalni trening. Za proste oziroma osebne treninge se center med tednom lahko uporablja po urniku CFCELJE.

Osebni trening
Naš način treninga nas dela drugačne od vseh drugih fitness centrov. Ker si nihče ni enak, vsi potrebujemo specifičen program. Vsi imamo specifične cilje in specifično telo. Za dosego vaših individualnih ciljev boste potrebovali po meri oblikovan program. Naš proces treninga je celovit, izvajal pa ga bo visoko usposobljen trener, ki vas bo osebno spremljal na vsakem koraku na poti k doseganju vaših ciljev. Pri nas boste prišli do boljših rezultatov. Za vas bomo razvili po meri prilagojen pristop k izboljšanju kondicije, zdravja, oblikovanja telesa in izboljšanju počutja.

Focus Sport
Program športno specifične vadbe je namenjen  pridobivanju gibljivosti, maksimalne moči, hitrosti in vzdržljivosti za maksimalen napredek v določeni športni panogi. Naši trenerji vam pomagajo razviti  program prilagojen vašemu športu, željam in specifičnim potrebam. Izkušnje imamo s športi kot so košarka, nogomet, rokomet, hokej, kolesarjenje, smučanje, snowboarding, kiteboarding, plezanje, tek, plavanje in še bi lahko naštevali. Specifične vaje so obvezen del programa, ki vsebuje vse mišične skupine vključene v gibalne vzorce, ki so značilni za vaš šport.

Glede na potrebe posameznega športa in športnika program vklučuje: vaje za izboljšanje koordinacije, pliometrične vaje, intervalni trening, trening moči, trening hitrosti in vaje za zmanjšanje možnosti poškodb, ki so značilne za vaš šport.

Vir: http://cfcelje.si

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Cankarjeva ulica 7, 3000 , Celje, Savinjska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
FORTIUS, izobraževanje na področju športa in storitve, Aljaž Sevčnikar s.p.
Davčna št.:
38920158
Govorimo:
 SI
Mobitel:
+386(0)41 876 322
E-mail:
info@cfcelje.si
Certifikat

Socialno omrežje