Image
Image
15119
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew70134.jpg

PADALSKI KLUB SKERI-FLY, MURSKA SOBOTA

Lendavska ulica 13 , Murska Sobota, Pomurska

Galerija slik

Predstavitev

Z VAMI ŽE OD LETA 1988

O klubu

Smo ambiciozni padalski klub
, ki ga sestavljajo izkušeni padalci, kot tudi začetniki. Klub je bil ustanovljen marca leta 2004 z namenom širiti in popularizirati ta čudoviti adrenalinski šport. Ukvarjamo se domala z vsemi panogami skakanja.

Pri nas se lahko naučite padalstva in si pridobite licenco padalca! Nudimo tudi tandemske skoke. Te priporočamo vsem, ki jih padalstvo mika, pa še niso odločeni o samostojnem skakanju.

Za vse informacije glede skokov v tandemu ali karkoli v zvezi s padalstvom nas lahko kontaktirate. Naš inštruktor

S padalstvom se pobliže spozna leta 1987, ko opravi svoj prvi skok. Dobrih 10 let pozneje, leta 1998, se začne kot prvi slovenec ukvarjati z deskanjem v zraku, ki je v svetu znana kot najtežja padalska disciplina.

Zdaj prenaša svoje izkušnje na ostale, ki želijo svoje življenje na kakršen koli način popestriti s padalstvom. Je tandem inštruktor, učitelj padalstva in vodja Slovenske reprezentance v umetniških disciplinah! V klubu Skeri-fly skrbi, da se čim bolj varno seznanite z občutki, ki jih delimo samo padalci in ptice!

Skokov iz letala ima že več kot 4200. To pomeni, da je delil te občutke s pticami in seveda z ostalimi padalci že več kot 50 ur preživetih v prostem padu pri hitrosti približno 200 km/h!

26 LET PADALSKIH IZKUŠENJ!

Tandemski skok


Za vas bo poskrbel naš inštruktor,  ki je opravil več kot 1500 tandemskih skokov! Odgovor na vaša vprašanja najdete spodaj!

Zaupali so nam

Lucija Polavder ● Nina Osenar ● Sabina Mali ● Nina Stropnik ● Tina Maze ● Lojze Slak ● Andrej Šifrer ● Uroš Murn ● Jernej Dirnbek - Dimek ● Nataša Kirn ● Drago Bulc ● Prva gola Slovenka v tandemu

Cenik naših storitevZemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Lendavska ulica 13 , Murska Sobota, Pomurska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
Padalski klub Skeri-Fly
Davčna št.:
13593714
Kontaktna oseba:
Jože Veldin
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
Mobitel:
+386 (0)41 740 646
Telefon:
+386 (0)5 9928278
E-mail:
info@skeri-fly.com
Certifikat

Socialno omrežje