Brezplačne informacije 080 34 22

PADALSKI KLUB SKERI-FLY, MURSKA SOBOTA

Lendavska ulica 13 , Murska Sobota, Pomurska +386 (0)5 9928278
Pokaži pot
  • Poslovna oblika:
  • Padalski klub Skeri-Fly
  • Davčna št.:
  • 13593714
  • Kontaktna oseba:
  • Jože Veldin
  • E-mail:
  • Govorimo:

Z VAMI ŽE OD LETA 1988

O klubu

Smo ambiciozni padalski klub
, ki ga sestavljajo izkušeni padalci, kot tudi začetniki. Klub je bil ustanovljen marca leta 2004 z namenom širiti in popularizirati ta čudoviti adrenalinski šport. Ukvarjamo se domala z vsemi panogami skakanja.

Pri nas se lahko naučite padalstva in si pridobite licenco padalca! Nudimo tudi tandemske skoke. Te priporočamo vsem, ki jih padalstvo mika, pa še niso odločeni o samostojnem skakanju.

Za vse informacije glede skokov v tandemu ali karkoli v zvezi s padalstvom nas lahko kontaktirate. Naš inštruktor

S padalstvom se pobliže spozna leta 1987, ko opravi svoj prvi skok. Dobrih 10 let pozneje, leta 1998, se začne kot prvi slovenec ukvarjati z deskanjem v zraku, ki je v svetu znana kot najtežja padalska disciplina.

Zdaj prenaša svoje izkušnje na ostale, ki želijo svoje življenje na kakršen koli način popestriti s padalstvom. Je tandem inštruktor, učitelj padalstva in vodja Slovenske reprezentance v umetniških disciplinah! V klubu Skeri-fly skrbi, da se čim bolj varno seznanite z občutki, ki jih delimo samo padalci in ptice!

Skokov iz letala ima že več kot 4200. To pomeni, da je delil te občutke s pticami in seveda z ostalimi padalci že več kot 50 ur preživetih v prostem padu pri hitrosti približno 200 km/h!

26 LET PADALSKIH IZKUŠENJ!

Tandemski skok


Za vas bo poskrbel naš inštruktor,  ki je opravil več kot 1500 tandemskih skokov! Odgovor na vaša vprašanja najdete spodaj!

Zaupali so nam

Lucija Polavder ● Nina Osenar ● Sabina Mali ● Nina Stropnik ● Tina Maze ● Lojze Slak ● Andrej Šifrer ● Uroš Murn ● Jernej Dirnbek - Dimek ● Nataša Kirn ● Drago Bulc ● Prva gola Slovenka v tandemu

Cenik naših storitevKljučne besede:

MNENJA

Oddaj mnenje

© 2006 - 2019 Vse pravice pridržane, zasebno lastništvo www.info-slovenija.si