Brezplačne informacije 080 34 22

RAFTING, SOTESKANJE (CANYONING), GORSKO KOLESARJENJE - ADVENTURE RAFTING BLED

Grajska 21 , Bled, Gorenjska +386(0)4 5744041
Pokaži pot
  • Poslovna oblika:
  • Adventure rafting Bled
  • Davčna št.:
  • 86929704
  • Kontaktna oseba:
  • Robert Stan
  • E-mail:
  • Govorimo:

Okolica Bleda s svojimi naravnimi danostmi ponuja neomejene možnosti za preživljanje aktivnih počitnic, od sprehodov, gorništva, kolesarjenja, raftinga in še bi lahko naštevali.

Rafting se v zadnjih letih uveljavlja kot eden popularnejših športov, primeren tako za začetnike, za ljubiteljsko ukvarjanje in aktivne športnike. Doživetje neokrnjene narave, spust po divjih vodah Save Bohinjke in Save Dolinke je nepozabno doživetje za vsakega udeleženca.

Poleg raftinga, ki je osnovna aktivnost v poletnem delu sezone, ponujamo tudi vodene izlete s kolesom, po rečnih soteskah (canyoning), airsoft (paintball), najem mini raftov, rolarjev in koles, skoke s tandem padalom z letala ali z gora. Vsaka od teh dejavnosti je zaključena celota in jih kot take tudi tržimo.

Naši gostje oz. naše stranke se lahko odločijo samo za eno ali za več aktivnosti, ki jih ponujamo; predznanje, oziroma poprejšnje izkušnje niso potrebne. Pri vsaki od navedenih aktivnost je prisoten strokovno usposobljen vodič. Naše poznavanje kraja in ljudi, kjer izvajamo omenjene aktivnosti, izkušnje pridobljene pri delu v turizmu, kvalitetna izobrazba – znanje tujih jezikov (angleščina, nemščina, italijanščina, hrvaščina), strokovna usposobljenost za izvajanje posameznih aktivnosti, nam služijo kot osnova za celotno pokrivanje programa aktivnih počitnic.

Storitve podjetja Adventure rafting Bled so popestritev turistične ponudbe našega kraja. Primerne so tako za domače kot tudi tuje goste. Blejski turizem potrebuje dejavnosti, ki bi zapolnile praznino izvenpenzionske ponudbe. Naše ciljne stranke so torej vsi gostje Bleda in Bohinja ter širše okolice, kot tudi vsi domači in tuji dnevni turisti. Dobra infrastruktura in samo ime Bleda nam dajeta veliko konkurenčno prednost pred ostalimi rafting podjetji.


ŠPORTI


Rafting

Rafting vsakdo pozna , vendar vam športna agencija Adventures rafting Bled ponuja več. Rafting na Bledu izvajamo z rafti in avanture. Aventure rafti so narejeni za dve oz. tri osebe, zato boste morali raft usmerjati sami. Vodnik raftinga vas bo v kajaku le usmerjal, kje oz. po kateri strani reke morate peljati.

Težavnost reke je za to obliko raftinga idealna, zato je to razburljiv izlet za vsakogar, ki poleg uživanja v naravnih lepotah reke, uživa tudi v odkrivanju svojih sposobnostih pri premagovanju brzic v stabilnih raftih.

Za rafting izlet potrebujete le kopalke, brisačo in majico. Inštruktorji raftinga bodo za vas izbrali primerno neoprensko obleko, neoprenske čevlje in rešilne jopiče. S kombijem vas bomo odpeljali na vstopno mesto in vas po končanem rafting izletu pripeljali nazaj pred Hostel Bacek Bled


Soteskanje (Canyoning)

Je spust po neokrnjenih soteskah, plavanje po kristalno čistih tolmunih, spuščanje po slapovih in seveda še mnogo več. Oči si boste spočili ob neokrnjeni naravi, ki jo človeško oko le malokrat zagleda. Soteskanje je športno, estetike polno doživetje, ki vam napolni duha in vas ponese v čisto drugačen svet.

Canyoning v soteski Grmečice

Canyoning v Grmečici je precej pustolovski in drzen. Lahko se odločite za doljšo ali krajšo izvedbo canyoninga. Za premagovanje slapov bomo uporabljali vrv, najbolj pogumni pa se bodo lahko odločili za skok čez 8m visok slap v naravni tolmun. Priporočamo ga udeležencem s predhodnimi izkušnjami.


Hydrospeed

Hydrospeeding na Savi je trenutno eden izmed najbolj “hip” adrenalinskih športov. Prinesli so ga z Nove Zelandije, izvora mnogih adrenalinskih športov. Pri hydrospeeding-u na Savi se po reki spuščate s posebno oblikovanim čolničkom takoimenovanim hydrospeedom, ki je podoben surfu.

Oblečeni ste v toplo hydrospeed neoprensko obleko, medtem ko hydrospeed krmarite s plavutkami, nosite pa se dodatno zaščito, ki vas varuje pred udarci v skale. Vse kar potrebujete lastne opreme so kopalke, brisača in po možnosti topla oblačila po opravljenem izletu.

Na poti vas vedno spremlja vodič, ponavadi pa še dodatni vodič v kajaku za dodatno varnost. Zaradi neposrednega stika z vodo hydrospeed na Savi nudi poseben adrenalinski užitek.


Mountain bike

Ponujamo Vam več lokacij za Mountinbike. Sprostitev adrenalina po gorskih strminah. Vse kar potrebujete je veliko adrenalina in moči da obvladujete kolo. Za Mountinbike Vam pripravljamo celotno opremo, da ste med potjo navzdol popolnoma zaščiteni. Potrebna je varnost na terenu, da ne pride do kakršnik koli poškodb.

Video

Ključne besede:

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je podjetje brez mnenj. Bodite prvi!

© 2005 - 2017 Vse pravice pridržane, zasebno lastništvo