Image
Image
4031
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew39215.png

SUPANJE, BANANAWAY, LJUBLJANA

Barjanska cesta 50 , Ljubljana, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

Dodaj svoji izkušnji novo perspektivo. Spoznaj popolnoma drug obraz narave in različnih krajev, ki ga kažejo le, če si jih ogledaš z vode. Navdušen boš! Naredi ob tem še nekaj za svoje telo in zdravje in za to početje namesto čolna izberi SUP.

Lahko vsak supa?
Zaradi svoje vsestranskosti, relativne nezahtevnosti in priročnosti, je supanje primerno za vse, ne glede na starost. Iti na izlet po Ljubljanici ali Blejskem jezeru je izjemno doživetje, ki umirja, odpira nove razsežnosti dojemanja in hkrati povezuje. Zaradi tega se poleg posameznikov za supanje odloča vse več družin. Edini pogoj je, da otroci že plavajo. Manjši otroci lahko prisedejo k enemu od staršev in se na začetku še malo švercajo, večji pa lahko veslo že vzamejo v svoje roke. Nekateri SUP-i imajo privez za opremo in družinsko popoldne se v hipu obogati še v piknikom v mirnem zalivčku ali priložnostnim ribarjenjem.

Kje lahko supam?
Supaš lahko na katerikoli vodni površini, ki je dovolj globoka, da lahko veslaš. Izbira spota je odvisna od tega, kaj želiš početi, se rekreirati, imeti vodni fitnes, iti na izlet po vodi, voziti prek brzic ali surfati. Nekateri spoti so primerni za vse, ne glede na predznanje, za druge pa je potrebno že kar nekaj znanja in telesne pripravljenosti.

Če spota ne poznaš, se najprej pozanimaj o njegovih značilnostih, da te kasneje ne počaka kakšno presenečenje. Reka Kolpa je recimo relativno mirna reka, vendar ne popolnoma brez brzic in to je potrebno upoštevati.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Barjanska cesta 50 , Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
Eurora, spletna trgovina, d.o.o.
Davčna št.:
70768668
Naslov:
Podmilščakova ulica 46, 1000 Ljubljana
Kontaktna oseba:
Matija Pivk
Mobitel:
+386 (0)70 285 228
E-mail:
info@bananaway.si
Certifikat
Naziv:
Eurora, spletna trgovina, d.o.o.
Naslov:
Podmilščakova ulica 46, 1000 Ljubljana

Socialno omrežje