Brezplačne informacije 080 34 22

BELI GOMON, TRGOVINA, LJUBLJANA

Poljanska cesta 46, Ljubljana , Osrednjeslovenska
Pokaži pot
  • Poslovna oblika:
  • Beli Gomon, trgovina, posredništvo in storitve, d.o.o.
  • Davčna št.:
  • 30996376
  • E-mail:
  • Govorimo:

Beli Gomon je podjetje, ki vam nudi najem plovil in prodajo plovil. V naši bogati ponudbi so gumenjaki proizvajalca Dafman, ki jih lahko še dodatno prilagodimo Vašim željam. Vsi gumenjaki ustrezajo evropskim standardom, kar potrjuje CE certifikat. Tisti gumenjaki, ki so namenjeni storitvi najema, pa so opremljeni tudi z vso opremo in dokumentacijo, ki jo zahteva Slovenska in Hrvaška zakonodaja.

Najem gumenjaka

Ker je nakup in vzdrževanje čolna kar precejšen strošek, je vse večje povpraševanje po najemu čolna (renta boat), tudi v Sloveniji. Beli Gomon je podjetje, ki ga odlikuje pestra izbira odličnih gumenjakov, konkurenčne cene, izkušenost ter prilagodljivost pri najemu čolna (renta boat). Vsi čolni so opremljeni z vso dokumentacijo in opremo, ki jo zahteva Slovenska in Hrvaška zakonodaja. Pri najemu čolna, poskrbimo, da najemnik prejme ustrezno dokumentacijo, dovoljenja in informacije, ki jih potrebuje za upravljanje s čolnom.

Beli Gomon vam v izposojo ponuja gumijaste čolne s plastičnim dnom, različnih dolžin, z različnimi močmi izvenkrmnih štiri taktnih motorjev znamke Mercury, Honda, Suzuki,…

Ker so želje in potrebe strank pri najemu čolna (renta boat) zelo različne, nudimo tudi možnost dostave in prevzem plovila (čolna, gumenjaka). Na željo stranke, čoln dostavimo ali ga prevzamemo na vnaprej določeni lokaciji, vzdolž celotnega Jadrana. Več podrobnosti o naši ponudbi, si lahko ogledate s klikom na izbrani gumenjak v levem meniju.

Ob najemu/izposoji čolna, vam želimo obilo novih doživetij in zabave.

Prodaja gumenjakov

Beli Gomon vam ponuja široko paleto različnih gumenjakov po ugodnih cenah, ki ustrezajo evropskim standardom, kar potrjuje CE certifikat. Izbirate lahko med gumenjaki različnih dimenzij, različnih oblik in med plovili proizvedenih iz različnih materialov (PVC, hypalon*).

Pri naročilu gumenjaka, si lahko stranka oblikuje čoln glede na lastne želje, potrebe in okus. Stranka lahko izbira med različnimi oblikami, barvami, materiali, dodatno opremo… 

Ključne besede:

MNENJA

Oddaj mnenje

© 2006 - 2019 Vse pravice pridržane, zasebno lastništvo www.info-slovenija.si