KOTIČEK CVETJA IN PETJA - CVETLIČARNA IN DARILNICA KRANJ

Cesta Jaka Platiše 18, 4000 Kranj, Osrednjeslovenska
Pokaži pot
Odprto
 • Poslovna oblika:
 • Aranžiranje in prodaja cvetja, Tanja Ocepek, s.p.
 • Poslovna enota:
 • Planet Tuš Kranj ,Cesta Jake Platiše 18, 4000 Kranj
 • Naslov:
 • Podgorje 23, 1241 Kamnik
 • Davčna št.:
 • 99000580
 • Kontaktna oseba:
 • Tanja Ocepek
 • E-mail:
 • Govorimo:
 • Z vami že:

Z vrhunsko usposobljenostjo in posluhom za vaše želje in ideje smo vam na voljo na vsakem koraku in vseh večjih življenjskih prelomnicah, ki bodo zaznamovane s cvetličnimi šopki, aranžmaji in dekoracijami, nastalimi izpod spretnih rok z veliko ustvarjalne domišljije in umetniškim čutom. Z našimi mnogimi izkušnjami, poznavanjem tradicij, bontona pri poklanjanju cvetja ter simbolike barv in priložnostnega cvetja, vam bomo znali pomagati, ko boste hoteli izraziti čustva do okolja ali sočloveka z lepo klasično gesto in pozornostjo.

Cvetličarna v Kranju
Sem izobražena cvetličarka z sedemnajstletnimi izkušnjami v cvetličarnah. Uresničila se mi je želja iz otroštva - odprla sem svoj kreativni kotiček, kjer iz cvetlic, z dušo in srcem, ustvarjam prelepe aranžmaje za posebne priložnosti kot so poroke, slavja ipd., pa tudi takšne, ki razveseljujejo naš vsakdan.

Poročna dekoracija iz Cvetličarne v Kranju
Ni poroke brez cvetja, in prav je tako. Ti čudežni darovi narave, ki lepotijo naš planet, se že od nekdaj povezujejo z veseljem, srečo in ljubeznijo. Če naj poroka simbolizira vašo ljubezen v vsej njeni globini, iskrenosti in lepoti, potem je izbira temu ustrezne cvetlične poročne dekoracije tisti zadnji magični dotik, ki ji bo pričaral nebesno čarobnost. Tako bo tudi nevesta zacvetela v vsej svoji lepoti s poročnim šopkom, ki jo bo krasil in izpopolnil celostno podobo na njen najlepši in najpomembnejši dan v življenju.

Šopki za vse priložnosti po naročilu v Cvetličarni v Kranju ali preko telefona
Sporočite pozornost in polepšajte nekomu dan s šopkom cvetja, ki je lahko izraz ljubezni, naklonjenosti, spoštovanja, čaščenja, kot tudi nosilec dobrih želja. Cvetje lahko ustvari tudi bodisi prijetno in veselo, bodisi romantično razpoloženje pri raznih slovesnostih in pomembnih življenjskih prelomnicah, ki jih bomo za vas zaznamovali z izbranim in elegantnim cvetjem, ali pa s pisanim in svežim cvetličnim aranžmajem. Okoliščinam bomo prilagodili izbor cvetja, in vam svetovali glede na izčrpno poznavanje cvetja in tudi njegove simbolike, saj kot sami veste, takšne geste so vredne več kot tisoč besed.

Žalni program
Zaradi simbolike o nesmrtnosti in večnemu življenju ter krogotoku življenja in smrti, imamo ljudje že od davne zgodovine navado s cvetjem pospremiti umrle na poslednjo pot. S strokovnim pristopom vam bomo ponudili roko pomoči pri izbiri cvetja in oblik aranžmajev, ki bodo kar najbolje izrazili iskrena čustva in spoštovanje. Kot odraz mnogih izkušenj vam bomo pomagali pri izboru subtilnih barv cvetja, ki je pri izražanju sočutja najprimernejša, prav tako pa vam bomo omogočili dostavo na želeno lokacijo po dogovoru.

Darilni program
V cvetličarni vam nudimo tudi veliko ročno izdelanih daril kot so vizitke, tablice (lesene, magnetne, avtomobilske) lepih mislih in številk, predpasnikov za odrasle in otroke, zajčki iz blaga ki so primerno darilo za rojstvo, krst, rojstni dan ali če preprosto želite polepšati dan vašemu malčku.

V sodelovanju z različnimi oblikovalci, vam v cvetličarni ponujamo tudi unikatni nakit.

Venčki in novoletna dekoracija
Preobrazite svoj dom v zimsko pravljico in pričarajte poslovnim prostorom praznično vzdušje z modernimi minimalističnimi dekoracijami ustvarjenimi izpod naših spretnih in izkušenih rok, ali pa bomo oblikovali želene aranžmaje bogato in razkošno, da se bodo ponosno bohotili v vsem svojem blišču. Tako kot pri drugih dekorativnih predmetih, s katerimi si lepšamo okolico, tudi pri prazničnih okrasitvah veljajo modne zapovedi, po zgledu katerih vam bomo svetovali in za vas izdelali unikatno dekoracijo, ki bo kot nalašč za vas in vaš dom ali pisarno. Naši aranžmaji nastajajo iz popolnoma naravnih materialov, kot so mah, lubje različnih vrst, razno vejevje, nordijska smreka ter suhi plodovi in se dopolnjujejo z najrazličnejšimi novoletnimi okraski. Prijazno do okolja pa lahko tudi naravne smreke nadomestimo z raznimi visokimi aranžmaji in interpretacijami prazničnih drevesc, ki bodo dali vaši dekoraciji sodoben pridih.

Mesečna akcija:

Poletna akcija KOTIČEK CVETJA IN PETJA - CVETLIČARNA IN DARILNICA KRANJ vključuje:

poročno dekoracijo in petje na civilni poroki za samo 450 EUR z DDV.

V cvetličarni v Kranju vam nudimo: rezano cvetje, lončnice, okrasni lonci, in še:
Ročno izdelani izdelki: polega vsakega darila zraven sodi tudi lično izdelana voščilnica.
Swarovski nakit ko ne veste kaj bi kupili za darilo da prikažete pozornost z eleganco.
Leseni nakit pristoji vsakemu ušesku lahko je droben namig.
Idrijske čipke niso le za starejše saj prikazujejo prestiž, kvačkani izdelki se krasno podajo k našim prodajnim skodelicam.
Ste že slišali za tablice lepih misli, lahko jih vidite pri nas v Cvetličarni v Kranju.
Ko kupiš knjigo za darilo je pametno da izbereš nevtralno tematiko.
Krema, naravno milo in brisača super za poslovno darilo pomarančni ali citrona vonj nikoli ne zgreši.
Ko bi želeli da so nad darilom prijetno presenečeni so leseni metuljčki in kravate pravi modni hit.

V Cvetličarni v Kranju nudimo vse za poroko na enem mestu: poročna dekoracija, pripeljana na želeno lokacijo, petje po naročilu na poroki, koordinacija in organizacija porok.

 Možne lokacije za civilno poroko: Grad Zaprice, Eko resort pod Veliko planino, Zlati grič ali po dogovoru.

Tudi v težkih trenutkih nas spremljajo rože, nudimo vam:
Žalna dekoracija in sveče, dostava šopkov, žalna pisma

 

Ključne besede:

Delovni čas (GMT 1)

Delovni čas (GMT 1)

Ponedeljek
09:00 - 20:00
Torek
09:00 - 20:00
Sreda
09:00 - 20:00
Četrtek
09:00 - 20:00
Petek
09:00 - 20:00
Sobota
09:00 - 20:00
Nedelja
09:00 - 13:00
Prazniki zaprto.

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je podjetje brez mnenj. Bodite prvi!

© 2006 - 2018 Vse pravice pridržane, zasebno lastništvo www.info-slovenija.si