Objave

InfoSlovenija
5593
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew10777.jpg

AVTOMATSKA VRATA PRODOOR, ČRNOMELJ

Vrtna ulica 9, 8340, Črnomelj, Jugovzhodna Slovenija

Galerija

Predstavitev storitve

Podjetje, AVTOMATSKA VRATA PRODOOR Zlatko Pečarić s.p., je bilo uradno vpisano v poslovni register Slovenije kot s.p., 01.07.2006, čeprav sami začetki podjetja segajo že več let nazaj. Zlatko Pečarić se ukvarjam s prodajo, montažo in vzdrževanjem avtomatskih garažnih, industrijskih in avtomatskih steklenih vrat, ter vrtnih vrat in ograj že od leta 1999, ko sem sodeloval s podjetjem TEC d.o.o. iz Ljubljane (blagovna znamka DOORWAY). Za ustanovitev lastnega podjetja sem se odločil, ker smatram, da sem si v preteklih letih nabral dovolj izkušenj na področju avtomatizacije vhodov, prav tako pa mi je ustanovitev podjetja PRODOOR predstavljala tako izziv, kot novo ustvarjalno priložnost.

Pri nakupu vam nudimo brezplačno svetovanje. Za vse kupce izvedemo brezplačne meritve. Vse, pri nas kupljene izdelke, vam tudi vgradimo in servisiramo.


Svetovanje, zanesljivost, strokovna pomoč in konkurenčnost so cilji, ki jim v podjetju AVTOMATSKA VRATA PRODOOR Zlatko Pečarić s.p. skušamo slediti na vsakem koraku. Obljubljamo vam, da bomo za vas poiskali najboljšo tehnično rešitev, ne da bi pri tem poteptali vaš okus in domišljijo.

Vir: http://www.prodoor.si/sl/o-nas

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

company map
Vrtna ulica 9, 8340, Črnomelj, Jugovzhodna Slovenija

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Avtomatska vrata Prodoor, Zlatko Pečarić s.p.
Davčna št.:
39239721
Naslov:
Vrtna ulica 9
Kontaktna oseba:
Zlatko Pečarič
Delovni čas:
Po dogovoru