Objave

InfoSlovenija
7261
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew10386.jpg

BENTON, MENGEŠ, SERVIS KLAVIRJEV, SVETOVANJE, PRODAJA, KLAVIRJEV/PIANIN

Prešernova cesta 9, Mengeš, Osrednjeslovenska

Galerija

Predstavitev storitve

Benton je podjetje za servisiranje, proizvodnjo, trgovino, predstavništvo, svetovanje, izvoz klavirjev/pianin.

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1990, z namenom ponuditi vse storitve povezane z nabavo, vzdrževanjem in popravilom klavirjev na enem mestu.

Nahajamo se v Mengšu, kraju z glasbeno tradicijo. Po očetu Andreju, ki je v svoji delavnici v bližnjem kraju izdeloval cerkvene orgle, nadaljuje tradicijo tudi Jože Benda, ustanovitelj in direktor podjetja Benton.

Danes si lahko v trgovini izberete klavirje in pianina najboljših evropskih in svetovnih znamk. Nudimo ugodne nakupne pogoje in dostavo glasbil na dom. Na voljo imamo tudi klavirje, pianina, čembalo in harmonij za izposojo za različne priložnosti. Posojajo pa tudi pianine za začetnike.


Nudimo vzdrževanje klavirjev, od uglaševanja in manjših popravil, do obnovitve starega klavirja ali pianina, ki mu s pomocjo znanja in izkušenj povrnemo dober glas in lep izgled.

Opremljeni smo s sodobnimi pripomočki, ki lajšajo transport težkih glasbil po stopniščih ter prek drugih ovir sodobne arhitekture, za selitev klavirjev.

Zastopamo vodilne svetovne proizvajalce klavirjev. Poleg zastopanih pa uvozimo tudi klavirje nekaterih drugih znamk. Ob nakupu klavirja višjega cenovnega in kakovostnega razreda pa omogočamo izbiro instrumenta pri proizvajalcu. Poleg klavirjev in pianin prodajamo tudi čembala, klavirske stolčke, notna stojala, metronome, merilnike za merjenje vlage v prostoru in vlažilne ter sušilne sisteme.


Nudimo strokovno pomoč ob nakupu klavirja ali pianina in svetujemo o vzdrževanju in popravilu instrumenta. Nudimo uglaševanje in osnovne servisne storitve na domu, v šolski učilnici ali na odru, večja popravila pa opravljajo v lastni delavnici.

Sodelujemo s številnimi glasbenimi šolami po vsej Sloveniji ter številnimi priznanimi glasbeniki.

Podjetje je strateško usmerjeno predvsem v prodajo ter vzdrževanje in servisiranje klavirjev in pianin, obvladovanje stroškov s ciljem izboljševanja konkurenčnosti podjetja ter stalno izboljševanje procesov v podjetju.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

company map
Prešernova cesta 9, Mengeš, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Benton podjetje za servisiranje, proizvodnjo, trgovino, predstavništvo, svetovanje, uvoz in izvoz, d.o.o.
Davčna št.:
74599372
Kontaktna oseba:
Ivanka Benda