Brezplačne informacije 080 34 22

DENTALEKSPRES, NOVA GORICA

Ulica vinka vodopivca 28, 5000 , Nova gorica, Goriška +386 (0)5 3308852
Pokaži pot
  • Poslovna oblika:
  • Dentalekspres, trgovina z medicinskimi pripomočki, d.o.o.
  • Davčna št.:
  • 74627899
  • Faks:
  • +386 (0)5 3308850
  • E-mail:

NAJKAKOVOSTNEJŠI MATERIALI ZA ZOBOZDRAVNIKE!

Podjetje DentalEkspres,d.o.o., je bilo ustanovljeno leta 2010 in je del mednarodne skupine Hermes Dental Group. Tako kot skupina ustanoviteljica ima tudi slovensko podjetje poslanstvo v zagotavljanju najkakovostnejšega in najboljšega materiala ter storitev za zobozdravnike.

Zaradi neposrednega sodelovanja z najboljšimi in najbolj uglednimi proizvajalci zobozdravstvenega materiala lahko našim strankam jamčimo dane obljube. V Sloveniji sodelujemo z več kot 1000 zobozdravniki, ki jih oskrbujemo iz centralnega skladišča v Novi Gorici. Tam imamo na zalogi več kot 2500 izdelkov najpomembnejših proizvajalcev, ki jih lahko čez noč dostavimo v zobozdravstveno ordinacijo.

Prav zaradi novega poslovnega modela podjetja DentalEkspres, d.o.o., so bili slovenski zobozdravniki deležni prednosti mednarodnega odprtega trga. Delujemo z željo po doseganju čim manjših stroškov in uporabljamo sodobne tržne ter komunikacijske prijeme. Tako dosegamo nižje cene in smo veliko bolj učinkoviti, saj je ključ varčevanja v poenostavljanju mednarodnih poti med proizvajalci materialov in končnimi kupci na našem trgu.

Sodelovanje s Hermes Dental Group pomeni za slovenske zobozdravnike prednost, ker jim omogoča trajno rast in dolgoročni uspeh. Kakovostni materiali in storitve zobozdravnikov, ki uporabljajo naše izdelke, pa razveseljujejo končne uporabnike. Poslovni odnosi plemenitijo delo naših kupcev, resničnih partnerjev, ki jim nudimo najvišjo kakovost storitev po najboljših cenah na svetovnem trgu potrošnega zobozdravstvenega materiala.

KATALOG

Ključne besede:

MNENJA

Oddaj mnenje

© 2006 - 2019 Vse pravice pridržane, zasebno lastništvo www.info-slovenija.si