Objave

InfoSlovenija
2699
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew37052.jpg

DONUM +, LJUBLJANA

Cesta na mesarico 24, 1000, Ljubljana, Osrednjeslovenska
+386(0)1 4291835

Galerija

Predstavitev storitve

V podjetju DONUM+, Barbara Šivic s.p., ki je na trgu prisotno že 14 let, se ukvarjamo s prodajo in oblikovanjem promocijskega materiala in raznovrstnih, kakovostnih promocijskih daril. Organiziramo tudi vse vrste tiska, gravuro in vezenje. Na vsak izdelek, ki ga kupite pri nas, vam lahko natisnemo vaš logotip ali slogan. Tržimo tekstilne proizvode, kot so; majice, kape, jope iz bombaža ali termovelurja, soft shelle, jakne ….

Od tekstila tržimo znane blagovne znamke, RUSSEL, SOLS, HENBURY, BEECHFIELD, SKINNIFIT, TOMBO, PENDUICK, BAGBASE, QUADRA, TOWEL, CITY, HANES, STEADMAN, GILDAN, KARIBAN, TEE JAYS… Prodajamo tudi dežnike in pelerine, ki jih tudi potiskamo.

Nudimo vse vrste promocijskih svinčnikov, nalivna peresa, kemične svinčnike, rolerje, flomastre, barvice. Poleg nizko cenovnih pisal, pa tržimo tudi pisala različnih znamk višjega cenovnega razreda, kot so  CARAN’DASCH, PARKER, WATERMAN, CHARLES DICKENS. Ti so primerni za poslovna darila ali podpisovanje pogodb. Naš darilni program zajema tudi vžigalnike, od nizko cenovnih plastičnih, do visokocenovnih, ZIPPO, CARAN’DASCH… Praktična darila kot soy švicarski noži, merilci vlage in temperature, ročne in stenske ure, vse za dom in prosti čas, so najbolj dobrodošla.

Organiziramo izdelavo vsega pisarniškega materiala s potiskom željenih podatkov podjetja.

Kadar želite nekoga razveseliti s slaščico, smo tukaj mi, z odlično čokolado različnih okusov in različnih oblik. Čokolatini v zlati ali srebrni foliji na katero natisnemo logotip podjetja ali željeni slogan, praline iz temne ali mlečne čokolade z dodatki ali tablica čokolade v darilnem ovitku. Odlično darilo je tudi vino. Sodelujemo z najboljšimi slovenskimi vinarji, kot so Marjan Simčič, Matjaž Četrtič, Miran Sirk idr. Če za darilo izberete steklenico vina, jo lahko obogatimo s potrebnim priborom za odpiranje in serviranje vin ter primerno embalažo.

Široki paleti promocijskega materiala, smo dodali še izdelke za plažo. To so kopalni plašči, brisače, manikirni in toaletni seti. Kot promocijski material imamo tudi družabne igre in igrače. Ponudimo lahko tudi novoletna darila za najmlajše. Nekdo drug pa se bo razveselil USB ključka, poslovne torbe ali potovalke.

V naši ponudbi imamo tudi denarnice in obeske za ključe. Za vsako darilo imamo primerno darilno vrečko ali škatlo, ki jo prav tako lahko potiskamo.


Prodajni program

• Darilna embalaža
• Športni program
• Pisarniški material
• Družabne igre
• Poslovna darila
• Promocijski material


Arhitekturno projektiranje

Zadnja leta se ukvarjamo tudi z artitekturnim projektiranjem, notranjim designom in oblikovanjem logotipov.

Naše podjetje vam ponuja širok spekter storitev iz področja arhitekturnega projektiranja vseh vrst objektov in notranje opreme.
Vsi zaposleni v podjetju se dobro zavedamo, da stanovanjski in poslovni prostori, za katere izdelujemo načrte, niso le prostori, v katerih živimo in delamo, ampak so to tudi prostori v katerih se želimo počutiti domače. V njih želimo graditi pozitivne medsebojne odnose. Naši arhitekti se želijo čimbolj približati željam investitorjev, naročnikove ideje pa nagrajujejo s svojim znanjem in izkušnjami.

Vabimo vas, da se na nas obrnete takoj, ko sami oblikujete svojo idejo o graditvi objekta, saj so vam naši arhitekti na voljo za pomoč že pri razvijanju vaše lastne idejne zasnove, glede zunanjega videza stanovanjskega ali poslovnega objekta kot tui pri oblikovanju interierja.

Pri arhitekturnem načrtovanju želenega objekta oziroma oblikovanju notranje opreme seveda opravimo vse delo, ki ga samo projektiranje zahteva od nas: Urejamo celotno projektno dokumentacijo, pripravljamo načrte za izdelavo notranje opreme, svetujemo in pomagamo tudi pri realizaciji samih projektov. Oblikujemo tudi logotipe podjetij.

Za vprašanja sta vam na voljo:

Aljaž  Rajič, UDIA, 041 893905
Mana Leban, UDIA, 040 384367


Delovni čas

PON 8:00 / 20:00
TOR 8:00 / 20:00
SRE 8:00 / 20:00
ČET 8:00 / 20:00
PET 8:00 / 20:00

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

company map
Cesta na mesarico 24, 1000, Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Donum +, posredništvo in trgovina Barbara Šivic s.p.
Davčna št.:
93785933
Faks:
+386(0)1 4291835