Objave

InfoSlovenija
5461
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew42443.jpg

HARTMAN, PRODAJA GLASBIL, MARIBOR

Krpanova ulica 22, Maribor, Podravska
+386 (0)2 4292421

Galerija

Predstavitev storitve

Prodajni programi zajemajo kitare (klasične, akustične, električne, elektro akustične), godala, pihala, trobila, tolkala, različne klaviature, orgle, harmonike, studijsko opremo, ozvočenja, notno literaturo, CD z klasično glasbo in veliko drobnih pripomočkov za glasbenike. Ima tudi zelo dobro organizirano servisno mrežo, ki skrbi za kvalitetno vzdrževanje in popravilo prodajnih artiklov.

Družbo Hartman d.o.o. je ustanovil Ervin Hartman, mlajši. Rojstni datum družbe je 24. maj 1990, ko je bila vpisana v sodni register pri okrožnem sodišču v Mariboru. 

Prvoten poudarek delovanja je bil na založništvu. Kmalu se je družba iz prvotne glasbene založbe usmerila tudi v prodajo instrumentov in opreme za glasbenike. Sedaj ima družba štiri svoje poslovalnice: eno v Mariboru, dve v Ljubljani in eno v Murski Soboti ter oddelek prodaje na veliko in oddelek glasbenega založništva. 

Številni mednarodno ugledni proizvajalci glasbil in opreme ter glasbeni založniki so družbi zaupali generalna zastopstva za Slovenijo. 

Njeni kupci so predvsem glasbene institucije (glasbene šole, profesionalni orkestri, glasbeni studii), ljubiteljske glasbene skupine in seveda individualni glasbeniki ter drugi kupci. Ob glasbeni založbi, ki zajema sedaj le še manjši del poslovanja družbe, je glavni poudarek na prodaji notne strokovne glasbene literature, prodaji glasbil in opreme. Paleta prodajnih artiklov je izredno obsežna in raznolika. Ob visoki strokovnosti zaposlenih v družbi je pomembna tudi njihova svetovalna vloga. Velika večina zaposlenih je ob delu v kolektivu tudi glasbeno aktivnih, zato zelo dobro poznajo želje in potrebe svojih kupcev. 

NAŠE TRGOVINE

Trgovina Maribor
Glavni trg 19c, 2000 MARIBOR Tel. 02/228-13-60
Fax. 02/228-13-61
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Delovni čas: .od ponedeljka do petka od 8h do 19h, ob sobotah od 8h do 13h.

Pred 20. leti smo v centru mesta, odprli našo prvo poslovalnico na 20 kvadratnih metrih razstavnega prostora in 200 artikli. Do danes smo se razvili v največjega prodajalca kitar v Sloveniji, z več kot 200 razstavljenimi primerki, oddelkom vrhunskih klaviatur, pestro izbiro pihal, trobil, notnega in potrošnjega materiala ter velikim številom ozvočenj, ojačevalcev različnih proizvajalcev in cenovnih razredov. Na 200 kvadratnih metrih salona vas pričakujejo izkušeni glasbeniki, ki vam bodo s svojim znanjem poskušali olajšati odločitev pri nakupu.

Trgovina Ljubljana
Vošnjakova 16, 1000 LJUBLJANA
Tel. 01/439-31-30
Fax. 01/439-31-31
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Delovni čas: od ponedeljka do petka od 10h do 18h.

Trgovina Hartman Glasbila se nahaja blizu železniške postaje v Ljubljani in sicer na Vošnjakovi ulici 16. V trgovini imamo veliko izbiro glasbil in glasbene opreme, tako lahko vsakdo najde kaj zase. Poleg kitar, klaviatur, harmonik, pihal, trobil in opreme si lahko pri nas ogledate tudi širok spekter ozvočenj in kitarskih ojačevalcev. V trgovini vedno radi prisluhnemo vašim željam in potrebam ter svetujemo pri vašem nakupu.

Trgovina MUZIKALIJE, notna literatura, CD-ji
Trg francoske revolucije 6, 1000 LJUBLJANA
Tel .01/241-82-80
Fax. 01/241-82-81
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Delovni čas: od ponedeljka do petka od 9h do 19h, ob sobotah od 9h do 13h.

V starem mestnem jedru ob znamenitih Križankah in NUK-u se nahaja prodajalna Muzikalije. Smo edina specializirana prodajalna z dolgoletno tradicijo, kjer v mirnem okolju lahko izbirate in poslušate nosilce zvoka vseh največjih izvajalcev klasične glasbe. Prav tako nudimo velik izbor notne literature svetovnih in domačih založb, sprejemamo tudi individualna naročila, kdor pa potrebuje inštrumentalni pribor, ga prav tako najde pri nas.

Trgovina Murska Sobota
Slovenska 21, 9000 Murska Sobota
Tel. 02/512-42-40
Fax. 02/512-42-41
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Delovni čas: od ponedeljka do petka od 8h do 19h, ob sobotah od 8h do 13h

Trgovina se nahaja v osrčju Murske Sobote nasproti znamenitega trga zmage, ki odpira vrata v soboški park. Smo največja glasbena trgovina od Maribora do Lendave, ki z bogato ponudbo privablja glasbenike vseh starosti. Vse pogosteje pa odpiramo vrata tudi kupcem iz Avstrije, Madžarske in Hrvaške. Kvalitetne storitve, servis, svetovanje in seveda tudi ostale prednosti naših prodajnih artiklov vam zagotavljajo, da se boste z veseljem vračali v našo poslovalnico.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

company map
Krpanova ulica 22, Maribor, Podravska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Hartman družba za glasbeno založništvo, trgovino, posredovanje, svetovanje, najem, storitve in proizvodnjo d.o.o.
Davčna št.:
53380738
Faks:
+386 (0)2 4292421

Socialno Omrežje