Brezplačne informacije 080 34 22

HIŠNI APARATI D.O.O., SEŽANA

Partizanska cesta 13, Sežana , Obalno-kraška +386 (0)5 7300360
Pokaži pot
  • Poslovna oblika:
  • Hišni aparati d.o.o., trgovina z gospodinjskimi aparati in klimatskimi napravami
  • Davčna št.:
  • 72900784
  • Faks:
  • +386 (0)5 7300361
  • E-mail:

Hišni Aparati vam nudi prodajo gospodinjskih aparatov,zabavne tehnike priznanih blagovnih znamk, kot so Bosch, Candy, Electrolux, Gorenje, Miele, Zanussi, AEG, Beko, Philips, Sony, Sharp, Samsung, LG, Braun in drugi...

Prodajamo tudi raznolike manjše gospodinsjke aparate (mikrovalovne, aparate za peko kruha, toasterje, likalnike,  sesalce, grelnike vode, ročne in kombinirane mešalce hrane itd...), kuhinjsko posodo različnih domačih proizvajalcev (Gorenje, Emo,...), pomivalna korita, toplotne črpalke in ostalo ogrevalno tehniko, kot tudi aparate za osebno nego  (feni, brivniki, depilatorji...), telefone (hišne stacionarne in prenosne), navigacije in zabavno tehniko  (televizorji, radio, igralne konzole, DVD playerji...).

Aparate vam na dom dostavimo BREZPLAČNO in po predhodnem dogovoru poskrbimo za odvoz vašega starega aparata. Dostave se prilagodijo vašemu času in vašim potrebam.Za dostavo v stanovanje, dostavo v bloku ali visoke objekte, poskrbimo po predhodnem dogovoru.Prav tako vam po predhodnem dogovoru, uredimo priklop aparatov in vam po potrebi uredimo monterje, mizarje, serviserje itd...Dostavaljamo po celi Sloveniji.
Po predhodnem dogovoru vam uredimo tudi prevoz v tujino. Nudimo vam ugodno obročno odplačevanje do 24 mesecev.

Smo kupcu prijazni, ustrežljivi in prilagodljivi.Odlikuje nas tudi hitrost pri dobavi in dostavi željenega aparata, kot tudi skrb za okolje, saj kosovne in ostale odpadke odpeljemo in poskrbimo za ustrezno reciklažo.

V poslovnih prostorih v Sežani smo vam na voljo od 9.00-12.30 in 15.00-18.30 ure. Na telefonu, 041 660 061, pa smo vam za informacije dosegljivi od 8.00-20.00 ure vsak dan, kjer vam je na voljo vodja podjetja Simon Vodnik!

Dosegljivi smo vam tudi na elektronskem naslovu , kjer vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času. V kolikor aparata, kot si ga želite vi, v naši ponudbi ne najdete, nas prosimo kontaktirajte, saj vam bomo z veseljem pomagali in vam poiskali za vas najboljšo ponudbo. Smo tudi Lyoness partner, tako da je pri nas mogoče koristiti Lyoness katico popustov.

Smo prodajno mesto bonov (darilnih kartic) za Lyoness partnerska podjetja(OMV,SPAR,MULLER,HERVIS...) Prijazno vabljeni v naših prostorih. Kjerkoli nas zasledite ali nas potrebujete, tukaj smo za vas! Vabljeni!

Vaše podjetje Hišni aparati!

Ključne besede:

MNENJA

Oddaj mnenje

© 2006 - 2019 Vse pravice pridržane, zasebno lastništvo www.info-slovenija.si