Objave

InfoSlovenija
2379
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew52764.jpg

NATURA TIM, LJUBLJANA

Dunajska cesta 156, 1000, Ljubljana, Osrednjeslovenska

Galerija

Predstavitev storitve

Kot posledica sodobnega načina življenja, kateri s seboj prinaša velike migracije ljudi in živali, se je bistveno povečala ogroženost, da pridemo v stik z bakterijami, virusi in glivicami, ki jih prej v našem okolju ni bilo.

Prav tako se je zaradi novih ekoloških trendov, kot so kot so pranje perila in posode na nižjih temperaturah, intenzivne živinoreje ter uporabe bioloških čistil in antiseptikov, na katere so bakterije, virusi in glivice bolj odporne,  povečala ogroženost od okužb in bolezni, za katere nismo še nikoli slišali oziroma smo na mnoge že pozabili. Tako v Evropi prvič po 2. svetovni vojni zopet beležimo porast tuberkuloze, gonoreje, uši  in stenic ter smo priča pojavu eksotičnih bolezni ,kot so SARS, prašičja gripa, ebola, legionarska bolezen, egipčanski virus ter antraks… Še huje, razvijajo se super virusi in bakterije, ki so odporni na skoraj vse antibiotike in jih skorajda ni moč zaustaviti.

Odgovor na vse te grožnje, predstavlja Powersept, ki je 100% učinkovit in obenem prijazen do narave, saj po uspešnem delovanju razpade na vodo in kisik. Osnovna sestavina Powersepta je hidrogeni peroksid, ki je skupaj z ostalimi pomožnimi snovmi, stabiliziran po posebni patentirani formuli iz Švice.

Z uporabo Powersepta občutno zmanjšamo izpostavljenost in nevarnost pred okužbami in boleznimi ter tako preventivno in učinkovito zaščitimo svoje zdravje, zdravje svojih otrok, hkrati  pa poskrbimo, da ne ogrožamo okolja v katerem živimo.

Vabimo pa vas tudi na našo spletno stran www.powersept.com, kjer boste seznanjeni s še bolj podrobno predstavitvijo tega  izdelka, ki ga potrebuje vsako gospodinjstvo.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

company map
Dunajska cesta 156, 1000, Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Natura tim, proizvodnja in prodaja inovativnih ekoloških proizvodov, d.o.o.
Davčna št.:
37516949