Objave

InfoSlovenija
3034
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew41578.jpg

PRODAJA HOKEJSKIH PALIC, VIZIJA, MIHA SIMČIČ S.P., POSTOJNA

Štihova ulica 8, Postojna, Notranjsko-kraška

Galerija

Predstavitev storitve

V Hockey Repair Shopu smo ponosni na to, da lahko hokejski skupnosti ponudimo vrhunsko popravilo kompozitnih hokejskih ročajev in loparčkov.

Popravilo ročaja
Po več kot enoletnem preizkušanju različnih tehnik in materialov smo v Hockey Repair Shopu razvili lasten sistem, ki v notranjosti ročaja rekonstruira steno z uporabo enakih materialov, kot je izdelana originalna kompozitna hokejska palica – karbonskih tkanin in epoksidne smole. A za razliko od večine podobnih postopkov pri naši metodi na mestu popravila ne nastane poln vsadek, pač pa votel. To nam omogoča, da palici od popravilu dodamo pičlih 25 g dodatne teže, obenem pa ohranimo prožnost (flex) in težišče palice praktično nespremenjena. Popravilo ročaja zahteva odstranitev poškodovanega dela zato po uspešnem popravilu ročaj oz. palico ponovno podaljšamo na njeno začetno dolžino. Popravilo traja približno 48 ur, palico pa se lahko ponovno uporabi za igro po 72 urah, ko vse uporabljene kemikalije dokončno odreagirajo.

Popravilo loparčka
Leta praktičnih izkušenj s kompozitnimi materiali predvsem na področju nautike so nam omogočila uporabo najboljših kompozitnih materialov in tehnik pri popravilu hokejskih loparčkov. V procesu rekonstrukcije loparčka posvetimo maksimalno pozornost ohranitvi originalne trdnosti, oblike in krivine loparčka, zato se po popravilu loparček odziva enako kot nov. Popravilo loparčka obsega odstranitev poškodovanih slojev ter ročno laminacijo sten z namenom vzpostavitve originalne fukncionalnosti, trdote, oblike in krivine loparčka. Popravilo traja približno 48 ur, palico pa se lahko ponovno uporabi za igro po 72 urah, ko vse uporabljene kemikalije dokončno odreagirajo.

Garancija
Za vsa popravila ali nakup obnovljene palice zagotavljamo 31-dnevno brezpogojno garancijo. V primeru uveljavaljnja garancije bomo palico popravili ali zamenjali z drugo. Garancija velja le za mesto, kjer je bilo izvedeno popravilo in le ob normalni uporabi palice.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

company map
Štihova ulica 8, Postojna, Notranjsko-kraška

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Vizija, storitve in trgovina, Miha Simčič s.p.
Davčna št.:
66959128
Kontaktna oseba:
Miha Simčič

Socialno Omrežje