Objave

InfoSlovenija
7130
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew38642.jpg

PRODAJA NAKITA, 925 SREBRNINA, LJUBLJANA

Parmova ulica 14, Ljubljana, Osrednjeslovenska
+386 (0)1 2301631

Galerija

Predstavitev storitve

Podjetje Spiritus d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1997. Začeli smo z veleprodajo srebrnega nakita na slovenskem tržišču in se kasneje usmerili tudi v maloprodajo. V podjetju smo uresničili vizijo odprtja verige maloprodajnih trgovin, ki smo jih poimenovali z (zaščitenim) imenom “925 srebrnina”. Prvo trgovino smo odprli leta 2002, in sicer v starem mestnem jedru Ljubljane. Leto kasneje je zaživela trgovina na Kolodvorski ulici v Ljubljani, sledila pa ji je trgovina v starem delu Kranja. Ker se trendi spreminjajo in se je kupna moč preusmerila v trgovska središča, smo se odločili za vstop v centre našega največjega trgovca.

Tako smo v letu 2007 odprli trgovino v prenovljenem Mercatorjevem centru v Šiški, dve leti kasneje pa smo kranjsko trgovino iz starega dela preselili v Mercatorjev center na Primskovo. Leta 2011 smo prodajo razširili še na Štajarsko območje in sicer odprli smo novo trgovino v novem Mercator centru v Mariboru. Izdelke večinoma uvažamo iz Tajske in Italije, saj gre za srebro visoke kvalitete (kar dokazujejo tudi redne analize na Uradu RS za meroslovje). Design in tehnika se nekoliko razlikujeta, zato lahko zadovoljimo različne okuse kupcev.

Poleg srebrnega nakita strankam nudimo tudi jeklen nakit. Strankam lahko ponudimo razne tehnike, srebro s kamnom opal, srebro z cirkoni- swarovski kristal s srebrom, jeklo z usnjem, perla sladko vodna in kitajski kamen Druzy okovan v srebru. Naši izdelki so vsi iz srebra čistine 925/1000 s prevleko Rodij. Tako kot vse dosega dani napredek je tudi srebro v zadnjih 3 letih napredovalo, v smislu, da je v celoti rodinirano, kar pomeni, da nakit ne oksidira (ne rumeni in ne črni). Pred letom dni smo začeli s prodajo tudi na spletni strani, s katero želimo nadgraditi ponudbo za naše kupce in jim olajšati dostopnost do izdelkov, saj tako niso vezani na obisk naših trgovin v Merkator centrih v Ljubljani, Kranju in Mariboru.

Ker se tovrstna prodaja vse bolj uveljavlja in se zaupanje strank povečuje, je za nas toliko bolj pomembno, da vam približamo tudi ta način nakupovanja in zadovoljimo vaše potrebe. Ponosni smo na dvanajst letno tradicijo odprtih trgovin pod imenom 925 srebrnina, zato smo prepričani , da smo edinstveni na trgu, kjer lahko najdete največji izbor srebrnega nakita v Sloveniji.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

company map
Parmova ulica 14, Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Spiritus, trgovina in storitve, d.o.o.
Davčna št.:
87496879
Kontaktna oseba:
Katarina Gestrin Jamar
Faks:
+386 (0)1 2301631

Socialno Omrežje