Objave

InfoSlovenija
2882
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew54570.jpg

PROTIPOPLAVNA ZAŠČITA, LJUBLJANA

Dunajska cesta 113, 1000, Ljubljana, Osrednjeslovenska

Galerija

Predstavitev storitve

Protipoplavna pregrada je izdelana iz visoko kvalitetnega UV stabilnega in na kemikalije odpornega PVC materiala za čolne, teže 1.200 gr/m2, dobavljiva premera 0,5m, 1m, 1,5m zaščite.

Protipoplavna pregrada uspešno nadomešča protipoplavne vreče, hkrati pa je pregrada s katerim jo polnimo voda. Postopek postavitve je enostaven. Posamezne pregrade razvijemo in s pomočjo motorne gasilske črpalke napolnimo s poplavno vodo ter ob hkratnem polnjenju poplavne vode izpuščamo zrak prek posebnih ventilov. Možno je tudi polnjenje vode iz hidranta.

Protipoplavna pregrada je fleksibilna, saj jo lahko postavimo tudi okrog objektov ali ovir na terenu.

Protipoplavna pregrada je pri dveh skupaj spojenih pregradah varen način zaščite pred naraslo vodo. Odlikuje jih visok torni koeficient, saj je primer teže polne dvojne pregrade višine zaščite premera 0,5m in dolžine 10m 8000 kg!

Protipoplavna pregrada je nepogrešljiva oprema za intervencijske enote kot so gasilci, civilna zaščita ... saj jo lahko postavimo kjerkoli, brez upravnih dovoljenj med naravnimi nesrečami.

Polnjenje protipoplavne pregrade višine 1m in dolžine 10m je z motorno gasilsko črpalko nekje med 4 in 8 minut odvisno od tipa motorne gasilske črpalke.

 

  • Za shranjevanje ne zavzame veliko prostora
  • 5 let garancije na material in spoje
  • Certificiran material Mehler Nemčija
  • Narejeno v Sloveniji

 

Protipoplavni čep

Čep za vrata, preprečuje vdor vode v stanovanja, poslopja… Protipoplavni čep je narejen iz posebnega, dvostenskega materiala trdnega kot jeklo lahko se tudi uporabi v posebnih potrebah vojske in civilne zaščite…

WP Wasto zaščita

Zanesljiva zaščita pred poplavo za vrata in okna. Zaščita je sestavljena iz štirih komponent, montažni tiri, plošče, tesnila in objemke.

Princip je preprost in učinkovit, jeklene plošče z lepilnimi tesnilnimi trakovi se vstavijo med dvema montažnima tirnicama, ki se z dvema sponkama pritrdijo tako da zagotovijo zaščito pred vodo in škodljivega blata.

Višina pregrade se lahko prilagodi na vodno gladino. Ko se poplava umiri se pregrada lahko odpravili tako hitro, kot je bila nameščena.

Hitra in enostavna  namestitev WP WASTO je primeren tudi za druge namene – sistem vse bolj uvajajo kot zaščita pred vlomi in vandalizmom. Vlomilci in vandali imajo zelo malo možnosti proti pregradi iz jeklenih plošč.

Zaščita vhodnih vrat

Vhodna vrata se od balkonskih razlikujejo po tesnilu, in imajo le tega okoli okvirja in tudi tesnilo na tla, ki prepičuje vdor vode pod vrati. Več prikazuje slika kjer poteka tesnilo. Ko izbirate samo velikost  izberite dovolj veliko saj mora tesnilo potekali vsaj 38 mm  od roba vrat (notranjega roba okvirja). V paketu prejmete v celoti sestavljeno zaščito, ki jo lahko začnete takoj uporabljati in za samo namestitev ne potrebujete predhodne inštalacije dodatkov ali kakršnega koli orodja.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

company map
Dunajska cesta 113, 1000, Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Mt2 telekomunikacije d.o.o.
Davčna št.:
76813029