Objave

InfoSlovenija
4808
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew23465.jpg

REGAS TRGOVINA, LJUBLJANA

Selanova ulica 20, Ljubljana, Osrednjeslovenska
+386(0)1 5617444

Galerija

Predstavitev storitve

V podjetju Regas d.o.o., ki je bilo ustanovljeno leta 2012, opravljamo dejavnost trgovine na debelo, trgovine na drobno in proizvodnje. Smo sodobno, prilagodljivo podjetje, ki se trudi slediti trendom, se čim bolj približati potrebam strank in partnerjev ter zagotoviti čim boljšo kvaliteto in ceno prodajnih izdelkov.

NEKAJ IZ NAŠE PONUDBA

Ekstra deviško oljčno olje PREKO

Grškega porekla, iz biološko pridelanih in ročno obranih oliv ter 6.000 let staro tradicijo vsebuje nizko stopnjo kisline do 0,4 %.

Značilnosti le -tega so:
• Njegova zlato - rumena barva,ter nizke vrednosti klorofila v njegovi vsebini, ki je najboljša obramba pred časom.
• Je srednje sadnega, rahlo grenkega, ter gostega okusa. Idealen za solate ter prelive različnim toplim in hladnim sredozemskim jedem. Odlično se poveže s svežo pečenim vročim kruhom, feto sirem, čebulo ali origanom.

Himalajska kristalna sol - zdravega življena

Zakaj ravno Himalajska sol
- Himalajska kristalna sol je edina do sedaj znana neonesnažena sol na tem planetu.
- Njena atomska teža je približno tisočkrat večja od vseh ostalih znanih soli.
- Njena starost je od 250 do 350 milijonov let in vsebuje vse elemente, ki jih vsebuje človeško telo.
- Njena potencijalna energija je tako velika, da z dvometrskim zidom ustavi vsa sevanja atomske fuzije.
- Za njo so se bíle vojne (npr. osvajanje Perzije Alexandra Velikega).
- Kaj so rekli znani ljudje o soli skozi stoletja.

Vodni filter Olympus+ 

VODNI FILTER JE EDINSTVEN, KER: je to vodni filter, ki je proizveden ekskluzivno za CENTER PLUS SA in združuje evropsko znanje ter najnaprednejšo ameriško tehnologijo keramičnih vodnih filtrov z mikro porami.

Lopata za BIO vrtnarjenje VRTNI ŠTIHEC 3 V ENEM: ŠTIHA, RAHLJA, PREZRAČUJE.

Prekopavanje in rahljanje tal ni lahko opravilo, zato naj bo orodje skrbno izbrano. Cena je seveda pomembna, z dobrim orodjem pa bo delo lažje, prihranili bomo čas in še bolje bo opravljeno. Vrtne vile imajo prednost pred vrtno lopato, saj ne povzročajo tolikšnega pretresa  med mikrostanovalci v tleh, poleg tega je delo z njimi lažje in hitrejše, MI pa vam priporočamo nov INOVATIVNI pripomoček z imenom VRTNI ŠTIHEC, ki vam omogoča lahko in hitro obdelavo zemlje na BIO način.

S tem pripomočkom boste za popolno obdelavo vašega vrta vložili manj časa in truda kakor pri klasičnem >>štihanju<<. zemljo="" boste="" enostavno="" in="" hitro="" zrahljali="" s="" samo="" 10-odstotki="" va="" e="" energije="" v="" primerjavi="" klasi="" no="" lopato="" ali="" vilami="" obenem="" pa="" a="" hrbtenica="" ne="" bo="" ve="" trpela="" saj="" z="" uporabo="" vrtnega="" tihca="" zemlje="" ni="" potrebno="" dvigovati="" na="" voljo="" sta="" dva="" modela="" lopata="" iroka="" 40="" cm="" 50="" br="">
Cas – Grape: 100 % naravno organsko gnojilo

Cas – Grape je 100 % naravno in okolju prijazno organsko gnojilo, ki se proizvaja s kompostiranjem grozdja. Vsebuje samo organske snovi, zaradi česar je na visoki lestvici med naravnimi in organskimi kompostnimi gnojili. Njegova kislost  znaša pH 6,7– 7, torej je skoraj nevtralna. Prst ima večinoma pH med 3,5 in 10. Večina rastlin pa raste na pH lestvici od 6,5 do 7,2 (7 = nevtralna). Nevtralno območje je za večino rastlin najbolj rodovitnega pH spektra.

Nekatere rastline in zelenjava,  ki rastejo v nevtralnih območjih in je njihov pH 6–7: Jagode, marelice, artičoke, beluši, pesa, brokoli, brstični ohrovt, zelje, kosmulja, grozdje, zelena solata, paradižnik, gorčica, čebula, breskve, hruške, špinača, cvetača, zelena, kumare, melone, šipek, timijan itd.

Cas – Grape ima veliko vsebnost železa (Fe 6.050,0 ppm), ki pomaga pri nastanku klorofila in je idealen za vse rastline, predvsem pa za gojenje gardenije.

Cas – Grape vsebuje večjo količino dušika (N), fosforja (P), in kalija (K), kar je značilnost dobrih naravnih in organskih gnojil.

V Cas – Grape gnojilo so vključene celotne grozdne peške, kar je v pomoč celotnemu korenskem razvoju rastline, saj preprečuje, da bi zemlja postala trda. Rastlinam omogoča lažji razvoj, saj omogoča zračenje zemlje in preprečuje zadrževanje vode, tako da korenine rastlin ne zgnijejo, hkrati pa zadrži dovolj vlage za optimalno rast rastline.

10 Razlogov zakaj uporabljati Cas – Grape
- 100 % naravno in organsko gnojilo
- Bogat z organskimi snovi
- Njegov pH je zelo rodovitnega spektra
- Zelo bogat z železom (Fe) in drugimi minerali
- Nima nobenih dodatnih snovi
- Nima neprijetnega vonja
- Ne potrebuje nobenih dodatkov
- Kadar se uporablja pravilno, ni prisotnih nobenih težav
- Preprečuje trdoto  zemlje (omogoča prezračevanje).
- Vsebuje visok odstotek mineralov …Fe, B, Cu, Mn, Mg, Zn ipd.

GASILNI APARATI

Opremljeni so z indikacijskim obročem, ki se obarva v primeru poškodbe aparata. Zaradi 5 letnega roka trajanja, boste z njim varni zelo dolgo časa. Polnjen je s peno in je zelo enostaven za uporabo, omogoča hitro gašenje tudi za manj vešče uporabnike ter ženske ali otroke.

Raziskave so pokazale, da vam gasilni aparat lahko mnogokrat reši premoženje ali celo življenje. Praktično v vseh evrospkih državah je gasilni aparat že obvezni del avtomobilske opreme.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

company map
Selanova ulica 20, Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Regas trgovina na debelo in drobno d.o.o.
Davčna št.:
13700065
Faks:
+386(0)1 5617444