Objave

InfoSlovenija
4587
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew49205.jpg

KUPUJEM KVALITETNO, TRGOVINA NA DROBNO, PORTOROŽ

Fazanska ulica 9a, Portorož, Obalno-kraška

Galerija

Predstavitev storitve

Roza-zivljenja.si
Jerihonska roža ali roža vstajenja, kot jo tudi imenujejo, raste v dolini Mrtvega morja, ne daleč stran od Jeruzalema na tako imenovani Sveti zemlji. Ta edinstvena roža ima sposobnost preživljanja dolgih vremenskih obdobij brez vode, med katerimi popolnoma osuši. V takšnem stanju preživi tudi do petdeset let. Vedno, ko ji dodamo vodo se začne roža življenja počasi odpirati, njeni listi ozelenijo in začne širiti specifičen svež vonj.


Giomais.net - didaktična igrača GIOMAIS

Kaj je Giomais?

Giomais - didatkične igrače za otrokeGiomais barvna koruzna opeka spada med didaktične igrače za otroke, ki ponuja neskončne možnosti za vzpodbujanje otroške domišljije in ustvarjalnosti ter razvijanje motoričnih sposobnosti skozi igro.

Giomais je izdelana iz 100% naravnih surovin!
Giomais je ekološka igrača, saj so barvne koruzne opeke Giomais izdelane iz koruze oziroma 100% koruznega škroba in obarvane z naravnimi živilskimi barvami, ki jih uporabljajo tudi v prehrambeni industriji.  Giomais didaktična igrača za otroke je simbol za spremembe in zavedanje, da moramo mlajšim generacijam zapustiti drugačen, predvsem pa bolj čist planet od tega, v katerem živimo trenutno.

Giomais je kakovostna in varna igrača za otroke
Giomais koruzna opeka je v celoti izdelana v Italiji (100% italijanski proizvod) in je patentirana. Giomais ima vse najstrožje certifikate o kakovosti in varnosti izdelka in je izdelan posebej za posameznike, ki zahtevajo visoko kakovostne in varne igrače za svoje otroke.

Pri ustvarjanju z Giomais ne poznamo meja

Giomais koruzna opeka je primerna tako za samostojno, kot tudi za družabno igranje otrok. Giomais lahko otroci uporabljajo pri zlaganju, barvanju, risanju, lepljenju in okraševanju. Pri ustvarjanju s koruzno opeko Giomais ni nikakršnih omejitev, saj lahko domišljiji pustimo prosto pot.

Uporaba Giomais koruzne opeke je vsestranska
Giomais koruzno opeko lahko modeliramo z rokami, valjamo, strgamo, zvijamo, stiskamo, režemo in lepimo med seboj ali pa jo prilepimo na različne podlage kot so papir, karton, blago, les, opeka, steklo… Vse kar moramo narediti je, da s pomočjo vlažne krpice navlažimo koruzno opeko Giomais in ta se zlepi skupaj, popolnoma brez lepila.

Z Giomais koruzno opeko lahko naredimo tudi 3D predmete, (hiša, letalo, vlak, stolp…) tako, da s koščki koruzne opeke Giomais polepimo sliko ali pa oblepimo predmete iz lepenke in kartona.

Z Giomais lahko tudi rišete in barvate
Giomais lahko uporabljamo tudi pri risanju ali barvanju že narisanih slik. Vse kar moramo narediti je, da košček Giomais opeke položimo v manjšo količino vode, počakamo dve minuti, da se voda obarva, nato pa lahko začnemo risati akvarele s čopičem.


BABY SHOP - baby-shop.si

Otroško trgovino oz. otroški butik ustvarjava Petra in Katja. Sestri, ki naju poleg krvi druži še veliko drugih reči.

Nekoč navihani, divji najstnici, danes skrbni mamici (vsaj tako verjameva ;-)). Obe že pravi "veteranki" na tem področju, saj imava vsaka po dva otroka. Ob rojstvu prvega otroka sva bili popolnoma izgubljeni (danes to priznava), vendar nam je v veliki meri s svojimi nasveti pomagal prav splet. Tu sva brali nasvete in za svoje malčke nakupovali - predvsem nevsakdanje, posebne stvari. Ne veva kako je pri vas, pri nama časa za trgovine preprosto zmanjkuje. Lažje si ob večerih, ko otroka spita utrgava urico in v miru prebrskava ponudbo za najine nadobudneže. In tako je prišla ideja ... nastal je najin barvit otroški spletni butik, za katerega trdno upava, da bo postal tudi vaš.

Za naše in vaše sončke želiva in izbirava le najboljše. Pri naši izbiri nam skrbno pomaga naš Babyshopko.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Kupujem kvalitetno, trgovina na drobno, d.o.o.
Davčna št.:
30654343
Kontaktna oseba:
Damir Junuzovič
Spletna trgovina:

Socialno Omrežje