Objave

InfoSlovenija
2565
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew14853.gif

SCARBO, KOPER

Arjol 1a, Koper, Obalno-kraška
+386 (0)5 6119020

Galerija

Predstavitev storitve

Scarbo, d.o.o., družinsko podjetje v lasti zakoncev Božič, je bilo ustanovljeno leta 1991 v Kopru.
Takrat je bila to prva zasebna trgovina s keramiko v Sloveniji. Poslovanje se je začelo z eno poslovno enoto in sicer na Škofijah pri Kopru. Po par letih je podjetje načrtovalo tudi širitev poslovanja na območje celotne Slovenije in tako smo leta 1995 odprli tudi poslovno enoto v Celju, ki razpolaga s približno 200m2 razstavnih površin.

Do leta 1999 pa se je povpraševanje in uspešnost prodaje v podjetju tako povečala, da se je pojavila potreba po večjih poslovnih enotah in težnja po razširjenju poslovanja na sorodne dejavnosti znotraj keramičarske in gradbeno obrtniške panoge.

Tako se je osrednja enota družbe preselila v nove, večje prostore v predmestje Kopra, ki brez parkirišč merijo več kot 1.200 m2 in kjer ima sedež še dan danes. Novi poslovni prostori s površinami za obsežnejše skladiščenje, nakladanje in parkiranje ter velika trgovina s številnimi eksponati so še bolj pospešili prodajo in obenem zahtevali zaposlitev dodatnih novih kadrov.

Z dvema poslovnima enotama v Sloveniji je podjetje razvilo kvalitetno tehnično-prodajno rešitev na svojem področju poslovanja. Poleg tega svojim dejanskim in potencialnim partnerjem ponuja tudi tehnično svetovanje, ki je zelo cenjeno tako s strani investitorjev, arhitektov in projektantov kot s strani izvajalcev keramičarskih del.

Danes je ta družba ena največjih slovenskih ponudnikov keramičnih in gres ploščic, mozaikov, gradbenih materialov za keramičarstvo ter kopalniške opreme in dodatkov, vse na enem mestu.

Strategija in cilji

Strategija in cilji vodstva podjetja ter prizadevanje njenih zaposlenih pri uresničevanju teh ciljev, je od ustanovitve do danes veliko pripomoglo k uspešnosti in ugledu, ki ga ima podjetje na tržišču.

To uspešnost in ugled pa si podjetje prizadeva čedalje negovati.

Zato se naslanja na preprosta pravila tržišča, ki zahtevajo razpolaganje s kvalitetnimi in sodobnimi materiali, cenovno ugodnost ter zanesljivost in kvaliteto na področju izvajanja keramičarskih in drugih gradbeno-obrtniških del.

Trendi na trgu

Poznavanje trendov v panogi je eden pomembnejših dejavnikov pri razvoju podjetja. V Scarbu si prizadevamo k temu, da bi bili sodobna organizacija, ki je usmerjena v prihodnost, zato se vsako leto udeležujemo najpomembnejših organiziranih prireditev na področju gradbeno obrtniških del, zlasti pa tistih, ki poudarjajo področje keramičarstva. Te prireditve so najpogosteje keramičarski sejmi v tujini, obrtniški sejmi v Sloveniji ter seminarji in izobraževanja, ki jih organizirajo Gospodarska zbornica Slovenije ter z nami povezani proizvajalci in dobavitelji materialov.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

company map
Arjol 1a, Koper, Obalno-kraška

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Scarbo, uvoz izvoz, komercialne in tehnične storitve, d.o.o.
Davčna št.:
59311258
Faks:
+386 (0)5 6119020