Objave

InfoSlovenija
2980
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew38624.jpg

SILED STUDIO, LED SVETILA, IZOLA

Topniška ul. 62, Ljubljana, Osrednjeslovenska

Galerija

Predstavitev storitve

LED svetila so revolucionarna

novost v razsvetljavi, saj imajo glede na konvencionalne svetilke vrsto energetskih in ekoloških prednosti. V naslednjih letih bo prehod na LED svetila tako samoumeven kakor je bil v preteklih letih prehod od katodnih televizijskih sprejemnikov na ploščate LED TV sprejemnike.

V zadnjih treh letih smo z lastnim znanjem in v sodelovanju z zunanjimi strokovnjaki razvijali tehnologijo LED razsvetljave. Rezultat je, da danes nudimo tržišču vrsto LED svetil, razvitih in izdelanih v našem podjetju.

Vsi proizvodi so izdelani iz visoko kvalitetnih materialov z dosledno kontrolo kvalitete med proizvodnjo. Uporabljamo izključno LED diode vrste CREE (ZDA) in PHILIPS (Nemčija), ki sta v svetu vodilni podjetji v razvoju in proizvodnji LED svetilnih diod.

Vsa svetila so izdelana v skladu

s slovenskimi in evropskimi zakoni in predpisi.Vse cestne svetilke so izdelane v skladu z evropsko in slovensko uredbo o mejnih vrednostih svetlobnega onesnaževanja okolja (Uradni list RS št. 81/2007).

Poraba električne energije pri LED svetilih je glede na vsa sedanja svetila manjša za 50% in več. Življenska doba svetilk je minimalno 50.000 ur, kar večkratno presega vse ostale vrste svetil. LED svetilke ne vsebujejo okolju škodljivih snovi, se minimalno segrevajo in so odporne na tresljaje in udarce (Prednosti LED svetil) .

Za vsa svetila svetila dajemo 5 letno garancijo na brezhibno delovanje. Garancijo po dogovoru lahko tudi podaljšamo. Nudimo sevisiranje in popravilo svetilk v primeru, da pride do poškodb zaradi zunanjih vzrokov.

Prilagoditev potrebam kupcev

Od ostalih izdelovalcev in prodajalcev LED svetil se ločimo po tem, da ob rednem proizvodnem programu nudimo konstruiranje in prilagoditev LED svetil vsem, tudi najbolj zahtevnim potrebam uporabnikov: oblikovanje in izdelava novih modelov svetil s posebnimi pogoji (mestna historična jedra), izvedbe sistemske prenove z delnim ohranjanjem obstoječe konstrukcije in sistema razsvetljave, izvedbe razsvetljave z zahtevami po ekstremno močni osvetlitvi, in podobno (Podpora kupcem).

Izvajamo načrtovanje in projektno izračunavanje osvetlitve notranjih in zunanjih prostorov oz. površin, kar v primeru nakupa naših svetilk opravljamo brezplačno.

Pokličite nas, v skladu z vašimi željami vam bomo ponudili ustrezen projekt osvetlitve.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

company map
Topniška ul. 62, Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Siled studio Marko Strajner, s.p.
Davčna št.:
13380699
Naslov:
Topniška ul. 62, 1000 Ljubljana