Objave

InfoSlovenija
3483
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew2266.jpg

SPLETNA TRGOVINA ONEJ, MURSKA SOBOTA

Kocljeva ulica 16, 9000, Murska Sobota, Pomurska

Galerija

Predstavitev storitve

Smo Spletna trgovina Onej in prodajamo domača rastlinska olja iz Prekmurja. V naši ponudbi boste lahko našli 100% olja, pridelana na naraven način, brez konzervansov ali drugih umetnih dodatkov.

V naši ponudbi so:

• bučno olje,
• orehovo olje,
• laneno olje,
• mandljevo olje,
• arašidovo olje,
• lešnikovo olje
• sezamovo olje.

Zavezujemo se, da bomo ohranjali najvišjo možno kvaliteto olj in Vam jo ponudili po zelo ugodni ceni. Prekmurje že od nekdaj velja, kot eno izmed vodilnih regij na področju kmetijstva in oljarstva, pri podjetju Onej pa smo združili obe panogi in rezultat tega so zelo zdrava rastlinska olja.


Dostava

Dostava izdelkov poteka preko pošte Slovenije in se obračuna po njihovem veljavnem ceniku. Po dogovoru s pošto Slovenije, Spletna trgovina Onej, Dejan Černi s.p. plača vse stroške dostave, vendar pa ob tem zaračuna stranki pavšal v višini 3,90€ z DDV. V kolikor vrednost naročila presega 50€, pa je dostava brezplačna. V tem primeru si pridržujemo pravico tudi do drugačnega načina dostave, vendar pa te spremembe ne smejo vplivati na potrošnika v preveliki meri. Stranka ima možnost ob oddanem naročilu sporočiti svoje želje, katere bodo upoštevane kot prioriteta in v kolikor je le možno tudi realizirane.Stranka po oddanem naročilu preko spletne trgovine dobi potrditveni e-mail, na katerem dobi tudi informacijo glede približnega datuma dostave. Izdelek bomo poslali že naslednji dan oz. najkasneje v roku 5 dni od oddanega naročila. Stranka lahko plača izdelek po predračunu ali po povzetju.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

company map
Kocljeva ulica 16, 9000, Murska Sobota, Pomurska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Spletna trgovina Onej, Aurora Tanzo d.o.o.
Davčna št.:
72162279

Socialno Omrežje