Brezplačne informacije 080 34 22

VOMAR, ŠKOFJA VAS

Škofja vas 51c , Škofja vas, Savinjska
Pokaži pot
  • Poslovna oblika:
  • VOMAR Suzana Andrejč Vodovnik s.p.
  • Davčna št.:
  • 94925399
  • E-mail:

Vomar je že več kot 15 let sinonim za prodajo visoko kvalitetne pasje opreme in hrane, opreme za vodnike in markerje. Nudimo širok program opreme za delovne pse, za pse vseh področij športne kinologije, kakor tudi ostale opreme, ki je potrebna za skupne aktivnosti ali pasjo nego.

Profesionalna oprema in nasvet

V Sloveniji izstopamo s ponudbo profesionalne opreme za delovne pse s katero bo vaš pes dosegal boljše rezultate na treningih, preizkušnjah, tekmovanjih. Ponujamo izdelke visoke kakovosti po sprejemljivih cenah. Prodajni program posodabljamo z izdelki, ki sledijo sodobnim metodam šolanja psov, zagotavljajo vso potrebno funkcionalnost vodniške opreme ali zgolj družabnika na sprehodu. Na straneh je precej informacij, vedno pa vam je na voljo tudi nasvet dolgoletnega aktivnega kinologa, izkušenega markerja, inštruktorja, tekmovalca in vzreditelja, podjetnika Marcela Vodovnika.

Najboljše merilo našega uspešnega delovanja so zadovoljni kupci iz vrst kinoloških društev, inštruktorjev, markerjev in navsezadnje vodniki psov, ki se aktivno ukvarjajo s svojimi kosmatinci.

Delovni pes, pes spremljevalec

Profesionalen pristop nismo omejili le na izbor opreme delovnih psov. Nudimo širok program opreme za pse vseh področij športne kinologije, kakor tudi ostale opreme, ki je potrebna za skupne aktivnosti ali pasjo nego. Prepričani smo, da bo vsak našel nekaj, kar bo ustrezalo njegovemu pasjemu spremljevalcu in skupni dejavnosti.

Ključne besede:

MNENJA

Oddaj mnenje

© 2006 - 2019 Vse pravice pridržane, zasebno lastništvo www.info-slovenija.si