Objave

InfoSlovenija
14633
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew8374.jpg

ZLATARNA IN BONBONIERA HILI, AJDOVŠČINA

Tovarniška cesta 2a, Ajdovščina, Goriška

Galerija

Predstavitev storitve

Pod imenom Hili se skrivajo kakovostna in estetsko dovršena darila za posebne priložnosti, kot so krst, birma, poroka, idr., ter nakit in zlatarske storitve izpod rok mojstrice Hilarije Čermelj.

KONFETI
Konfeti
so navadno beli bonboni, ki jih ob poudarjenem aranžmaju delimo ob posebnih priložnostih, kot so poroke, birma in krst. Sestavljeni so iz dveh polovic mandlja ter obliti z belim sladkorjem. Dve mandljevi polovici v poročnih konfetih, združeni skupaj, simbolizirata novonastalo zvezo. Poročne konfetne aranžmaje navadno sestavlja liho število konfetov, ki so nabrani v čipki ali drugih tipičnih materialih, ali pa v manjših škatlicah ter zaključeni s svilenimi ali drugimi trakov in dekoracijo. Mladoporočenca jih običajno podarita svatom v spomin in zahvalo za njihovo udeležbo na poročnem slavju in za podarjena darila. Razdelita jih lahko osebno po končanem poročnem obredu, ali pa so priloženi k pogrinjkom pri večerji, ali še kako drugače

Za vas aranžiramo konfete za različne priložnosti, pri tem pa aranžma in uporabljene materiale prilagodimo vašemu okusu in željam. Upoštevamo lahko barvo in stil poročne obleke, šopka ali druge željene poudarke. Naročila sprejemamo po telefonu, elektronski pošti, najbolj enostavno pa je, da nas obiščete na Facebooku, všečkate našo stran ter spremljate novosti in si ogledate našo galerijo izdelkov, nato pa željeno naročite.


FIGURICE
KERAMIKA
NAKIT
NALOŽBENO ZLATO


Vir: http://www.hili-konfeti.si/konfeti-in-ostala-darila

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Tovarniška cesta 2a, Ajdovščina, Goriška

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Zlatarna in bonboniera Hili, Hilarija Čermelj s.p.
Davčna št.:
90152565
Kontaktna oseba:
Hilarija Čermelj

Socialno Omrežje