Image
Image
7529
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew38562.jpg

ALER, TRGOVINA ZA MALE ŽIVALI, LJUBLJANA

HALA A, BTC CITY, Šmartinska cesta 152, 1000 , Ljubljana, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

Zoo trgovina Aler je specializirana prodajalna hrane in opreme za male živali katera vam nudi program, ki ustreza najrazličnejšim zahtevam. Nudi vam tudi akvarijske tropske ribice, male glodalce, ptice in nekaj teraristike. Poleg tega pa še vso dodatno opremo kot so akvariji in akvarijske rastline, kletke za male glodalce in ptice.

O nas

Smo družinsko podjetje, ki se že od leta 1990 ukvarja z distribucijo in prodajo opreme in hrane za male živali. Ideja za to dejavnost se je porodila iz dejstva, da smo bili dolgoletni vzreditelji pasme nemški ovčar. Ker smo obiskovali tudi tekmovanja v tujini, nam je le-to omogočilo zadosti dobro poznavanje trga in različnih blagovnih znamk te stroke.

Naše podjetje je tudi generalni uvoznik vrhunske pasje in mačje hrane. Hrana se prodaja le v specializiranih trgovinah za male živali in v trgovinah, ki imajo za to specializiran oddelek.

Maloprodajno trgovino imamo v ljubljanskem BTC-ju, v zgornjem pritličju hale A, kjer vam poleg prodaje opreme in hrane za male živali o nakupu tudi svetujemo, vam pomagamo in se z vami pogovorimo.


Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
HALA A, BTC CITY, Šmartinska cesta 152, 1000 , Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Aler podjetje za trgovino in storitve d.o.o. Ljubljana
Davčna št.:
44947496
Mobitel:
+386(0)40 317 196
Telefon:
+386(0)1 5852705
E-mail:
info@aler.si
Faks:
+386(0)1 5852705
Certifikat