Brezplačne informacije 080 34 22

CERCAMP SALON KERAMIKE, LJUBLJANA

Raičeva ulica 16 , Ljubljana, Osrednjeslovenska +386 (0)5 9153528
Pokaži pot
  • Poslovna oblika:
  • Cercamp trgovina in posredništvo d.o.o.
  • Davčna št.:
  • 23491469
  • E-mail:
Podjetje Cercamp d.o.o je eno vodilnih podjetji na trgu pri uvozu Španske keramike priznanih proizvajalcev. Z večletnimi izkušnjami Vam znamo svetovati in pomagati pri izbiri keramičnih ploščic za vaš prostor.

TALNA, STENSKA in KOPALNIŠKA KERAMIKA

Ponujamo Vam vrhunske keramične ploščice španskih proizvajalcev keramike, ki s svojimi kombinacijami klasičnih in modernih modelov keramičnih ploščic prepričajo še tako zahtevnega kupca. V prodajnem programu imamo talno, stensko in kopalniško keramiko španskih proizvajalcev Fanal, Aranda, Keros, Codicer ter Maxime in Emigres.

Vrhunski španski proizvajalci keramike Fanal in Aranda ter Maxime, ki slovijo po klasični izdelavi ploščic z rdečo in belo glino in s s svojimi kombinacijami klasičnih in modernih modelov prepričajo še tako zahtevnega kupca.

V ponudbi imamo ploščice iz keramike za zunanje površine, terase, zunanja stopnišča, vrtove...

MOZAIK

Prodajamo tudi vrhunski stekleni mozaik svetovno znanega proizvajalca Onix. S steklenim mozaikom boste prostorom dali moderen ambient. Mozaik je primeren za: kopalnice, bazene, predprostore, dnevne prostore,...

NARAVNI KAMEN

Za bolj rustikalen izgled Vam priskrbimo naravni kamen slovenskega porekla. Dekorativni naravni kamen naredi v prostoru sproščujoč in naravni ambient.

SANITARNA KERAMIKA, ARMATURE in VEZNI MATERIAL

V našem programu dobite tudi sanitarno keramiko, armature ter vezni material.
Ključne besede:

MNENJA

Oddaj mnenje

© 2006 - 2019 Vse pravice pridržane, zasebno lastništvo www.info-slovenija.si